foto

Bree Turner

  • nar. 10.3.1977 (40 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka, celým menom Bree Nicole Turner sa narodila v Palo Alto, v Kalifornii. V roku 1995 absolvovala strednú školu Monte Vista v kalifornskom meste Danville. Následne sa zapísala na Kráľovskú akadémiu v Londýne a na Kalifornskú univerzitu v Los Angeles. Jej otec Kevin Turner je bývalý profesionálny futbalista.

Jej herecká kariéra začala až v 19-tich rokoch, v deväťdesiatom šiestom, v rodinnom filme Dunston Checks In. Začalo sa jej dariť a odvtedy nebol rok, kedy by nemala aspoň jednu filmovú rolu. Okrem filmov má účasť aj v seriáloch, napríklad hlavnú rolu hneď v prvej časti Masters of Horror.

Bree sa mimo herectva venuje aj videohrám. Ako sama hovorí: „Growing up, I had a Nintendo. I liked the Mario Bros... I was very good...“ V roku 2008 sa vydala za ortopéda Justina Salimana a majú spolu jednu dcéru Stellu.

Dominika "metal.storm" Kubasov

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jewtopia
Na mol
Wakey Wakey
2011 Identity (TV film)
Take Me Home
2010 Dancing Ninja
Life's a Beach
2009 Chceš mě, chci tě
2008 Beach Kings
Rocket
2007 Hafan hasičem
2006 Jekyll + Hyde
Jen trošku štěstí
Televizní hrátky
2005 1/4life (TV film)
2004 Bravo Girls: Opět v akci
Dokonalé protiklady
True Vinyl
2003 Special Breakfast Eggroll: 99¢
2002 Dámy nebo nedá mi?
Na konci sil
2001 Myersons, The
North Hollywood (TV film)
Prci, prci, prcičky 2
Svatby podle Mary
Špinavej Joe
2000 Backyard Dogs
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Deuce Bigalow: Dobrej striptér
Taková normální holka
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1996 Dunston: Sám v hotelu

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (16)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (20)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (22)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (17)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Celebrities Anonymous (TV seriál)
2007 Quarterlife (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Incident on and Off a Mountain Road (S01E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Good Girls Don't... (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Náš chlapec se vrátil (S01E03)
Když hradba povolí (S01E01)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace