foto

Silas Weir Mitchell

  • nar. 30.9.1969 (49 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Silas se narodil ve Philadelphii. Je 193 cm vysoký a má jednoho bratra. Po vystudování Brownovy Univerzity na Rhode Islandu se přestěhoval do New Yorku, aby započal svou hereckou kariéru. Brzy ovšem začal být netrpělivý z nedostatku kvalitních hereckých příležitostí a rozhodl se přesídlit do Los Angeles.

A vyplatilo se. Nabídky začaly přicházet. Za posledních deset let se objevil ve více než 50 televizních filmech a seriálech. Díky svému vzhledu a schopnosti napodobovat různé přízvuky, včetně anglického, dostává rozmanité role především narušených a psychicky labilních postav (bláznivý vězeň v seriálech JMENUJI SE EARL a ÚTĚK Z VĚZENÍ). V tomto seriálu původně dělal konkurz na roli Theodora „T-Bag“ Bagwella. Když mu byla nabídnuta role blázna Haywira, nejprve ji odmítl, neboť měl pocit, že bláznů už hrál v životě dost, ale naštěstí si však nabídku ještě jednou rozvážil a roli přijal.

Roman "SAJA" Sauer

Herecká filmografie

Filmy

2010 Fork in the Road, A
Heaven's Rain
Smrtící kruh
2009 1% (TV film)
Halloween II
Waiting for Jevetta
2008 Vyprahlá prérie
Šílený
2007 Šedovlasý pán
2006 Phobic, The
Vlajky našich otců
2005 Detektiv (TV film)
Heart of the Beholder
McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
Mezi otci a syny (TV film)
2004 Můj soused zabiják 2
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Rodinné tajemství (TV film)
2002 Ant
Ethan and Alan
Válka dobytkářů (TV film)
2001 Milionový závod
2000 Nevěra naruby
1999 Bingo
Inferno
Oheň nenávisti (TV film)
1998 Patriot
Silnice E9 (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Podezřelý
Quicksilverova dálnice (TV film)
Soukromé neřesti
1996 Playing Dangerous 2

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Konec (S06E13)
Zerstörer přichází (S06E12)
Za zrcadlem (S06E11)
další epizody (13)
2016 Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Začátek konce 1/2 (S05E21)
Zlá noc (S05E20)
další epizody (16)
2015 Grimm (TV seriál)
Noc Wesenů (S05E06)
Král krys (S05E05)
Souboj o krásnou pannu (S05E04)
další epizody (20)
2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
Dálnice plná slz (S04E06)
další epizody (22)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Kanálníci (S03E07)
Posedlý (S03E06)
další epizody (18)
2012 Grimm: Bad Hair Day (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Season of the Hexenbiest (S02E12)
To Protect and Serve Man (S02E11)
The Hour of Death (S02E10)
další epizody (27)
2011 Grimm (TV seriál)
Let Your Hair Down (S01E07)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Danse Macabre (S01E05)
další epizody (7)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dáma v bílém (S02E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Říše snů (S06E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Liberties (S10E21)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Rozbouřené moře (S02E07)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl a Joy slaví výročí (S04E10)
Earlovy ženy, část první (S03E21)
Policejní odznak (TV seriál)
Parricide (S07E08)
2007 Dexter (TV seriál)
Dex, lži a video (S02E06)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl slaví narozeniny (S02E17)
Hráli jsme v seriálu (S02E12)
Útěk z vězení (TV seriál)
Dobré ploty (S03E04)
Chicago (S02E16)
Vzkaz (S02E15)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Konec civilizace (S01E19)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vražedné obklíčení (S02E13)
Zahrabaný (S02E07)
Rozparcelování (S02E06)
další epizody (8)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl přestává kouřit (S01E02)
Médium (TV seriál)
A Couple of Choices (S01E03)
Útěk z vězení (TV seriál)
Rozkošný jed (S01E04)
Zkouška (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zločin a provinění (S01E19)
Odložené případy (TV seriál)
Kensington (S02E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kousej mě (S06E03)
Pokojová služba (S06E02)
JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Paparazzi (S02E15)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Pocity viny (S01E09)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Past (S03E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
10:00 a.m.-11:00 a.m. (S01E11)
9:00 a.m.-10:00 a.m. (S01E10)
8:00 a.m.-9:00 a.m. (S01E09)
další epizody (5)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Zlá voda (S06E13)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pevné spojení (S05E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Past (S04E01)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace