foto

Norberto Barba

  • nar. 12.9.1963 (55 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
Ztraceni v Bermudském trojúhelníku (TV film)
1996 Apollo 11 (TV film)
Solo
1994 Modrý tygr
1992 Chavez Ravine

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Identity Crisis (E11)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Prey (E03)
Mayans M.C. (TV seriál)
Serpiente/Chikchan (S01E09)
Escorpión/Dzec (S01E02)
Perro/Oc (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
In Loco Parentis (S19E15)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Uncertainty Principle (E02)
Preacher (TV seriál)
Backdoors (S02E11)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Misalliance (S01E19)
Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
The Path (TV seriál)
For Our Safety (S02E06)
Why We Source (S02E05)
Agresivní virus (TV seriál)
Tainted Love (S04E06)
Belly of the Beast (S04E05)
2016 Ice (TV seriál)
The Line (S01E03)
Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Zlá noc (S05E20)
V černém lese (S05E12)
2015 Grimm (TV seriál)
Wesen znamená nebezpečí (S05E02)
Za matku (S04E22)
Zkouška ohněm (S04E13)
2014 Grimm (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S04E01)
Ctižádostivá blondýna (S03E22)
Nikdo nezná soužení mé (S03E19)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
2013 The Bridge (TV seriál)
Vendetta (S01E08)
Grimm (TV seriál)
Nevděční mrtví (S03E01)
Goodnight, Sweet Grimm (S02E22)
Mr. Sandman (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Her Negotiation (S14E24)
2012 Grimm (TV seriál)
Bad Teeth (S02E01)
Woman in Black (S01E22)
Three Coins in a Fuchsbau (S01E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rhodium Nights (S13E23)
2011 Grimm (TV seriál)
Bears Will Be Bears (S01E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pop (S12E11)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neznámý (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sangre Por Sangre (S07E04)
Láska ke krvi (S06E14)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Schopnosti (S01E14)
V odborné péči (TV seriál)
Walter - týden 3. (S02E14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Dům smrti (S06E10)
Yahrzeit (S05E22)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Alfa pes (S08E15)
Sen o slávě (S08E08)
Astoria Helen (S08E06)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Atentát (S07E14)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlubina (S07E05)
Výměna (S06E22)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Volný přístup (S02E21)
Chladnokrevný lov (S02E16)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Chorá láska (S06E02)
Slabina (S06E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)
2005 Threshold (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Město hraček (S02E09)
Zoo York (S02E03)
Pád (S01E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
48 hodin života (S04E04)
Pomsta (S03E22)
Válka gangů (S03E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hon za diamanty (S05E02)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Apollo 11 (TV film)
Solo

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Grimm: Love Is in the Air (TV seriál)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace