Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka mladých ľudí zaoberajúcich sa výskumom paranormálnych javov prichádza do starej rodinnej vily v Lousiane, kde pred 25 rokmi došlo k štvornásobnej rituálnej vražde. Snaha o opätovný kontakt s mŕtvymi však nedopadne podľa predstáv samotných návštevníkov. Výsledkom zahrávania sa s temnotou je niekoľko mŕtvych i nezvestných. Teda, až na jednu výnimku.
Keď detektív Mark Lewis dorazí do vily, nájde v nej tri mŕtve telá a živého Johna, ktorý je v šoku. Mark preto zavolá policajnú psychologičku Elizabeth Klein, aby Johna vypočula. Medzitým sa Mark spolu s technickou podporou snažia obnoviť kamerové záznamy z domu, aby získali informácie o tom, kde sa môžu zdržiavať ďalší preživší. V tomto procese detektív objaví temné Johnovo tajomstvo... (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (107)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Jsem přímo ujetej na tyhle novodobé duchařiny. Jsou sice dost kritizované a diváky ohrané, ale mě to prostě furt baví. Samozřejmě, tohle je celkem slabota, dlouho jsem uvažoval, že dám jen 2*, ale vzhledem k tomu, že podobné záležitosti mám rád, tak jsem tu 3* hvězdici dal – když jsem se musel přemáhat. Obdobné snímky V zajetí démonů, Insidiousi, Poletrgeist – to je jiná liga a minimálně o dvě třídy lepší kvality. První třetina filmu mě strašně nudila. Druhá třetina byla už lepší, když jsem si říkal, že je to strašně moc obyčejné. No 1 pořádná lekačka tu byla, až jsem sebou trhnul. Víc jich bohužel nebylo. Lekačky mám totiž strašně moc v hororech rád. No a třetí třetina filmu byla už svižnější, něco víc se tu dělo, trocha krve byla, když mě mrzí, že Rko nebylo až tak úplně moc využité. Ještě tak menší překvapení bylo dobré na konci, když to mohlo být lépe natočeno – pojato. Takže slabý průměr, spíše podprůměr to je, ale já tu 3* dal, asi naposled. Příště budu přísnější v hodnocení. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek moc originality nepobral. Navíc to přechazení z hororové linky na kriminální bylo spíš na obtíž a po chvíli mě to doslova sralo. Herci stojí za vyliž prdel. Lekaček je mraky, ale žádná funkční. Možná by si snímek za náznak atmosféry ke konci aspoň 1 hvězdu zasloužil, ale tím stupidním rozuzlením rozhodl o tom že ho hážu do odpadu. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Demonic je duchařina, která vypadá dobře, která je fajn obsazená a která je rozdělena na dvě různý linie. Jedna část je detektivní, kde se Frank Grillo snaží řešit případ. Tyhle linky jsou v hororech super, když jsou dobře logicky seskládaný a má to v průběhu nějakej dopad na děj, nějaky supr vyústění. V tomhle případě to ale lehce ubíralo právě tý druhý části v posedlým domě. Nedokázalo si to díky těm pravidelně rychlejm střihům získat žádnou atmosféru. Lekačky tam byly ojediněle a strašně ohraný. A ve výsledku to stejně skončilo zvláštně. Takže to očividně Wan neměl ve svejch rukou a dopadlo to ne tak dobře. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wau, tak Demonic absolutně předčil veškerá má očekávání a slušně mě posadil na zadek. Film se může pyšnit fajn herci především Frank Grillo a Maria Bello, ale i ostatní teenejdžři hrají velmi slušně. Film je rozdělen na dvě dějové linie a je vyprávěn retrospektivně,což mi sedlo, obě linie mají co nabídnout. První ze současnosti má zajímavé krimi vyšetřování s perfektním závěrečným zvratem a vysvětlením alá Saw, v té druhé je to klasická vykrádačka, ale pozor! neskutečně funkční, film obsahuje spousta lekaček a fakt zákeřných, zlých, že se budete cukat v posteli a přát si ať je konec. Naštěstí jsem vyvázl bez většího zranění, ale naražená ruka po pádu z postele mě neminula. Sluchátka jsou povinnost! Líbilo se. 75ˇ% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ducharinka s dvomi dejovými líniami, kde prvá je akýmsi backgroundom tej druhej, hororovo omnoho zaujímavejšej (haunted house). Samotné krimi vyšetrovanie záhady okolo vrážd všetkých tých nešťastníkov je zaujímavé, jednoduché a bez zbytočných motaníc či nudnejších pasáží, avšak výrazne uberá druhej dejovej línii na hororovej atmosfére. Kým sa divák stihne spamätať zo šoku nejakej ľakačky alebo nepríjemnej scény, je tu strih a sme z desivého pekla vyslobodení. Dusnota a mrazivá atmosféra tak počas trvania snímku postrádajú akúkoľvek šancu naberať na obrátkach, to sa napríklad s takým Grave Encounters (hlavne s druhou polovicou) nedá ani porovnať. Koniec mi už prišiel trocha uletený a v pár veciach aj nelogický, ale vyslovená hlúposť to zase nebola, takže celkom spokojnosť. Škoda, že samotná kriminálna dejová linka ani pri konci nenabrala výraznejšiu hororovú atmosféru. 65/100 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama