Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi oceněnými byla nejčastěji letos vyslovována jména Adele, Katy Perry a Britney Spears. Britská soul-popová zpěvačka Adele brala sošky především v technických kategoriích, konkrétně za Best Direction, Best Art Direction, Best Cinematography and Best Editing, to vše díky klipu "Rolling In The Deep". Katy Perry pro změnu odcházela s cenou nejhonosnější, a to Nejlepší video roku za videoklip k písni "Firework". Kromě toho si odnesla další dvě ceny za sci-fi video k "E. T.". Letos mněla velmi úspěšný rok také Britney Spears. Pro ni byla připravena pocta a taktéž přebrala cenu Michael Jackson Video Vanguard Award jako uznání její dlouhé a přínosné kariéry. Sošku jí předala Lady Gaga, ovšem ne jako žena, ale jako muž. (Musicserver.cz)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (5)

yaromir 

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, hysterie, přeplácanosti a zvrácenosti... Tohle všechno dokázal předvést např. Tyler The Creator. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Ja som si užila tehulku Beyonce, Bruna Marsa a triumfujúcu Adele, nielen pri jej vystúpení, ale aj pri vystúpeniach ostatných. Zdalo sa mi, že pozná texty všetkých pesničiek :) Zlatá bola aj Katie Holmes s výrokom "keď počúvam Adele, mám chuť íst nakopať toho chlapa, čo jej zlomil srdce, nech už to viac nerobí..." :D Ja si ale myslím, že jeho rozchod s Adele bol správny, nikdy by potom neurobila taký skvelý album...Suma sumárum, celkom dobrá zábava s pár výbornými vystúpeniami, s trápnymi ďakovačkami a nepochopenou Lady Gaga. ()

Mahoney. 

všechny recenze uživatele

Ocenení boli tí čo si to zaslúžili. Gaga na začiatku ma totálne nudila, celé to jej správanie tam mi prišlo trápne, a súhasim z komentarom podo mnou. Justin Bieber si pomylil ďakovnú reč z modlitbou. :D ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Lidé z televizního spotu k pořadu jsou většinou tanečníci Britney Spears z jejího turné „Femme Fatale“. (Dlee)

Reklama

Reklama