Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekompromisní drama z drsného vězeňského prostředí je plné britských hereckých talentů a násilí. Toto je příběh o ztrátě, přežití, spasení a životě v britském vězení. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

misterz 

všechny recenze uživatele

Náhoda alebo osud? Ťažko povedať, v každom prípade však niekto s oboma hlavnými aktérmi rozohral krutú hru, ktorej nepríjemného vyústenia sa dočkáme na konci... V porovnaní s dánskym R (2010) myšlienkovo a pointovo bohatšie, čo sa týka zobrazenia väzenského života, bezútešnosti, krutosti a depresívnej atmosféry jasne víťazí zase R. Je na divákovi, čo preferuje. Ja Ghosted radím k výborným drámam z väzenského prostredia, avšak poznám aj lepšie. 80/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Život ve vězení byl podán syrovým a krutým způsobem, tedy přesně tak, jak to je a jak jsem očekával. Fajn byli i herci v čele s Johnem Lynchem a přimlouval bych se za doplnění Neila Maskella, který tu k mému rozladění nedostal příliš prostoru. Co mi ale příliš nesedlo byla ta hlavní nit. Že si někdo vezme na starost nového kluka s čistě nezištných důvodů, to beru. Basa je sice džungle, ale i v ní občas žijí lidé. Ale to odhalení zápletky mi příliš nesedlo. Nemyslím si, že by systém něco podobného dopustil a nedokázal jsem před tím zavřít oči. Celkově dobrý dojem mi to trochu pokazilo, ale ani to nebrání tomu, abych Ghosted hodnotil nadprůměrně. 70% ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sonda. Všemožně -ologická. A až moc dlouhá. Ideální pro dny, kdy se vám skrze poruchu erekce, nebo podobné důvody sociální exkluze, chce přemítat nad nezmrdatelností chrousta, či karmickými křečemi všehomíra. V bezstarostný čas sledujte raději datla, jak po lesích fláká hlavou o strom. Pobavíte se více. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ NÁHODY NEEXISTUJÍ, JACKU. JEN OSUD…“ /// Film z lapáku bez hollywoodskejch kudrlinek, bez sluníčka na dvorku, ale zato třeba s krví ve sprchách. Dalo by se říct, že TOHLE JE TA PRAVÁ VĚZNICE a v ní místy až komorní zpověď chlápka co zabil a ,,tajemnýho“ mladýho delikventa. Říkám si, že jen díky tomu syrovýmu prostředí asi víc čekat nemusím, ale vono to v závěrečným finále zvýší vobrátky, který přemění tenhle vězeňskej film v hustý lidský drama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych, aby mě měli kluci víc rádi. 2.) Jsem mladý maso a jdu si sednout. 3.) Thx za titule ,,mark82“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Já ti nevim. Ono to na mě působilo tak, že toho nováčka sice vojel Craig Parkinson (kterej mi tam mimochodem jako jedinej seděl), ale jako teplouš mi spíš připadal John Lynch. Ale jo, je mi jasný, co tím chtěl tvůrce říct, akorát se mu to podle mě nepovedlo tím správným způsobem. Vhled do britského vězení, hlavně s ohledem na sociální začlenění mezi ostatní trestané, božínku hlavně s ohledem na jejich pocity, no co to jako je? No a bohužel ten největší kiks, když promluví "náhoda"? To není náhoda, to je scénáristická neschopnost. Nemám rád filmové náhody. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným označením filmu bol názov Ghost. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama