Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Situační revue beze slov, pouze hudebně a pohybově znázorňuje rámcový děj. Dvojice mladých utíká před jakýmsi hudebním manažerem, který je vlastníkem "půjčovny talentů" a ve finále je náležitě potrestán za svou snahu talenty zneužít. (Česká televize)

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pěkná dobová taškařice, na které se dobře ukazuje tehdejší (a dodnes nevratné) rozdělení starých talentů - Gollová je dobrá, tak té dáme nějaký gag, ale Vítová, Ferbasová a Steimarová, ty jsou špatné, tak těm bude zpívat třikrát Dvorský. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Televizní groteska Vladimíra Škutiny a Zdeňka Podskalského si vystačí beze slov – vše je podřízeno hudbě a pohybu. Prolínání několika významových a dějových rovin, včetně záměrně deformovaných projevů (zoologická zahrada či rozhlasové studio), nachází oporu v důmyslných trikových kolážích, které i po letech působí svěžím a zábavným dojmem. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Povedená taškařice, kde si i dívka může půjčit talent Waldy Matušky. :-D To mě fakt rozsekalo. No a krásná role pana Dvorského. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Všechno dobré, co si představíte pod slovy "hudební revue Zdeňka Podskalského", tady je. Samozřejmě v případě, že si pod těmi slovy něco dobrého vůbec představit dokážete. Nejvíce se mi asi líbilo "klonování" R. A. Dvorského a Waldemara Matušky (s mašlí ve vlasech, ehm). ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Pořad získal Hlavní cenu v kategorii zábavných pořadů na festivalu v Praze 1964 a Bronzovou sluneční loď v Alexandrii. (Zdroj: Česká televize)

Reklama

Reklama