Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je čas odvázat se a rozjet to s BRATRSTVEM ČERNÉ PRACKY. Jestli máte rádi Austina Powerse, zamilujete si i tento film o nekonvenčním hrdinovi s nezaměnitelným stylem, slabostí pro ženy a absolutním hladem po spravedlnosti, muži akce, který si žil podle svých vlastních pravidel až do dne, kdy uslyšel svůj první šlágr ze sedmdesátých let ...? V povedené komedii musí náš hrdina za asistence BRATRSTVA ČERNÉ PRACKY zabránit podlému vůdci ohromné konglomerace před dalšími zločiny. (Universal)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film působí úplně stejně jako Halina Pawlovská. Ta se totiž tváří, že nemá ze své tloušťky žádné mindráky, že se nad svoje kila dokáže povznést, dělá si ze své váhy legraci, ale dělá si ji víc a víc a celkově je té "legrace" už tak moc, až je jasné, že ten mindrák prostě má a tímhle se ho snaží neúspěšně skrýt. Tady je akorát namísto Haliny černošský režisér a namísto váhy rasismus. A je to hodně hloupé i na bláznivou komedii. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme sa da poriadne zasmiat. Eddie Griffin je opat riadne funny. Samozrejme nejde o standartnu komediu a tento styl humoru musite vediet ocenit. Alebo proste musite mat naladu na takatu hovadinu. Dost sa to podoba na Austina Powersa. Samozrejme je to plne odkazov na ine filmy. Ma to akciu a vela necakanych momentov. Tak isto sa nevyhneme plno kecom o rasizme na cernochoch. Ale samozrejme to vsetko bola riadna prca. "Biela diablica" bola sexy. Takze, bavil som sa. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Střeštěný film, který vytváří akční komedii s prvky parodie a hudební atmosférou 70. let. Párkrát jsem se zasmál, ale jinak se mi to občas zdálo střeštěný až moc. Dějová linka jde svou cestou a nevybočuje. Hláškuje se tu neustále a občas se tu i ukáže odkaz na jiný film. Tento typ komedií mi k srdci nikdy nepřilnul. Pro fanoušky jasná volba. ()

Fungi 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí negativnější reakce, ale ani mě nepřekvapují. Mysli, že je hlavně třeba podivat se na film v kontextu s ostatníma afroamerickýma komediema. Pak z toho UB vychází jako velmi naprůměrná komedie :) Je rozhodně lepší než třeba všechny díly Scary Movie. Na druhou stranu neni až tak dobrej jako Austin Powers. Já osobně sem se celou dobu celkem dobře bavil. Protože afroameričanum fandim, tak sem byl rád, že na mě z obrazovky nevyskočil další Zkurvenej pátek ;) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bílý muž, On, chce ovládnout celý svět. Začíná tím, že prvního nadějného černého kandidáta na post prezidenta US zdroguje, a přinutí jej prodávat grilovaná kuřata (GFC - znáte ?). Jediné co stojí v cestě před zkázou celého afroamerického světa je - tajemné bratrstvo s Tajným Bratrem v čele ... Ehm, celý film mi byl svým pojetím dost odpudivý, rasistické vtipy (oboustrané) každých 10 vteřín (že se do toho pustila i Denise Richards, ouvej). Jediné co bych mohl pochválit je docela dobrá hudba, a asi 2-3 momenty kdy jsem se usmál (cesta z holičství do tajné centrály, paranoidní bratr).. Většinou jsem ale snad i zavíral oči před trapnými rasistickými pokusy o vtip ... chjo ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama