Reklama

Reklama

Bližní na tapetě: Dívčí válka

(TV film)

Když žena zjistí, že je těhotná, bývá to většinou radostná novinka. I mladá maminka v podání Jaroslavy Tvrzníkové má radost a chce se o ni podělit se svým manželem (Petr Kostka). Ten jí ale nebere telefony, a když se ho rozhodne navštívit v práci, přistihne svého muže v choulostivé poloze s jinou ženou. Manželskou nevěru mu tolerovat tedy rozhodně nehodlá, a tak se rozhodne proti ní bojovat všemi ženskými zbraněmi. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

tranquill 

všechny recenze uživatele

"A kdybych to náhodou nebral, tak si nedělej starosti, budu třeba někde jinde.. Fajn, a kdyby telefon vůbec nezvonil, tak to není porucha, to jsem se jenom na tebe vykašlala!" ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Tahle epizoda měla slibný rozběh, ale rozřešení pak bylo až příliš jednoduché a chyběla mu větší gradace. Oba malí kluci byli skvělí a působili víc než přirozeně. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejslabší mikrokomedie z televizního cyklu "Bližní na tapetě". Věčný svár mezi mužem a ženou ve starosti o domácnost. Zdá se, že manželka je v právu, ale za její vzpourou jako vždy stojí další žena, tentokrát zkušená starší kolegyně z práce, která mladší ponouká a intrikuje. Nakonec, opět jako vždy, je za toho blbce manžel. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Pobavila hudba, který pak slavný western asi připomínala? Celkově k filmíku, zasmát se občas dalo, ale celkově mi to moc legrační zase nepřipadalo. Ovšem zase jsem po letech přišel na to, odkud byla naše rodinná hláška „do prčic a Hovňousek“. Tech. pozn. V titulcích je uvedeno pouze to, že jde o mikro komedii z cyklu „Bližní na tapetě“. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Slabší díl, který táhl zejména Kostka v roli nepříliš sympatického nefachčenka. Ostatní účastníci víceméně jen přítomni, snad s výjimkou Fialové a jejich bonmotů. Dětské role nezvládnuté. Příběh nanicovatý. ()

Reklama

Reklama