Reklama

Reklama

Antiviral

  • USA Antiviral (více)
Trailer

Obsahy(1)

Satira na současnou společnost a její posedlost slávou sleduje Syda Marche (Caleb Landry Jones), který pracuje jako pašerák nemocí pro lékařskou kliniku zprostředkovávající posedlým fanouškům patogenní viry a bakterie svých glorifikovaných celebrit. Když je Syd nakažen neznámou formou nemoci, na kterou později umírá jedna z populárních hvězd Hannah Geist (Sarah Gadon), mění se jeho tělo v časovanou bombu, jejíž tikot musí Syd zastavit, než ho dožene nevyhnutelná smrt. (Brousitch)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

easaque 

všechny recenze uživatele

úchylná a zvrhlá satira na posedlost celebritami, která mě sice svým obsahem extra nezaujala, ale vizuál měla zajímavý - svou sterilitou a depresí mi to vzdáleně připomínalo Mechanický pomeranč. Jako poučný příběh ze seriálu Černé zrcadlo by to patřilo k těm slabším, ale ještě by to mělo smysl - samostatně to na mě nezapůsobilo a nemůžu dát ani 3 hvězdy. Ve výsledku mi to přišlo utahané a nijak zvlášť záživné. Navíc bez humoru či nadsázky, jen s důrazem na artovost [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 0 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Neskutočne premarnená iniciatíva. Tento rok už tretí hororový wtf?!, radoby sick thriller. Tento je s nich určite najslabší a najprimočiarejší. Na rozpočet sa tu v žiadnom prípade nedá sťažovať. Je to len chýba, scenáru a nie réžie. Hypnotický vizuál a hrátky s kamerou sú bizárno nádherne. Horšie je to už len z obsahom, pretože to celý čas vsádza iba na predchadzajúce faktory. Dokonca je to zbytočne prepalené, tým pádom neskutočne nudné. Pritom je to tak pomali film, že som mal pár krát tendenciu rozbiť si hlavu o stenu. Len pre fanúšikov ranej tvorby Cronenberga a surealistických bizárov , ostatný ruky preč. ()

Reklama

Hoyt 

všechny recenze uživatele

V první řadě je hrozně těžké ohodnotit tento snímek ale spíše zůstanu u toho průměru i když to vůbec nezačalo špatně. Hned první záběr mě velice nadchnul a já si říkal, že budu sledovat něco nadprůměrného. Úchylný scénář je sice originální a obsahuje mnoho zajímavých nápadů ale na můj vkus je až moc překombinovaný a chvílemi i zmatený. Sarah Gadon mi připadalo, že ve filmu sloužila spíše jako takový vizuál ale s tím jsem byl víc než spokojen a pěkně se na ní koukalo. Caleb Landry Jones předvedl určitě přesvědčivý výkon ale já bych si na místě jeho postavy představil o trochu staršího herce. Film není dokonalý ale na to, že to byl Cronenbergův první celovečerní film špatný také ne a jsem velmi zvědavý co bude následovat dál. Hodnocení zde budu asi často měnit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZA PÁR TÝDNŮ BY SE TO MĚLO UKÁZAT. UŽIJTE SI TO.“...... /// Chcípající celebrita, desítky (stovky) magorů a Syd, jenž se chudák zapojil do něčeho většího než čekal (já na to čekal hodinu vole!). Ten matroš co má v sobě, totiž … Mánie oslavující touhu podobat se slavným zřejmě dosáhla svýho vrcholu. Alergici na bílou (barvu, Lucku nech na pokoji. Věra? Jako co? Má nějakou chorobu?) bacha! Prozáří vaši mysl, duši… prostě je všude. A říká – vítejte v jiným světě! (když už nic, tak na ni dobře vypadaj krvavý fleky…) Když už vydržíte tu první hodinu, která je krásně příběhově absurdní (ale celkem nudně předvedená), tak vás stejně v tý druhý části donutěj (znova) zívat. Námět zajímavej, ale zpracování? Taková uchylárna pro paparazzi, kterou čtenáři Rytmusu života nepoberou. (jau! Čuráku! Říkals, že to jen maličko štípne!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dokázal bych si užít nějakej Herpes simplex virus. (to je nějaký zaklínadlo, ne? Ne!) 2.) Už se těším na dobu, kde si budu moct dát steak z Goťáka. 3.) Přemejšlím, co bych ukradl. Šrotu je čím dál míň…. 4.) Thx za titule ,,NikkiNicotine“ a ,,intheend“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po hororové stránce je to velmi chabé, ale fandové scifi-fantasy žánru by si snad mohli přijít na své. Atmosféra je tu místy opravdu na dobré úrovni a přestože nejsem zrovna velkým milovníkem podobně laděných filmů, tak zde lze nalézt i několik originálních prvků. První věcí co musím začínajícímu režisérovi vytknout je výběr hlavního „hrdiny“, který mi byl krajně nesympatický a zhruba od poloviny filmu jsem se těšil, že umře opravdu krutou smrtí, leč marně. Nápad s pícháním virů a kupováním „masa“ z buněk celebrit vypadal zprvu slibně (peníze bych do toho určitě nevrazil), jenže postupem času až na pár světlejších okamžiků, jsem se začal dost nudit, protože tempo nabylo opravdu hlemýždích rozměrů.50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • l Nápad na film vznikl v hlavě Brandona Cronenberga v době, kdy procházel těžkou formou chřipky a přemítal tak nad původem viru, který se do jeho těla musel dostat z těla jiného člověka, a v zásadě nad celou zvláštní formou intimity, která toto nakažení doprovází. (Brousitch)
  • V průběhu natáčení navrhli oba hlavní herci, aby se navzájem společně s režisérem nevídali a dodali celému snímku pocit odcizenosti. Až po skončení produkce se všichni tři blíže poznali. (Brousitch)

Reklama

Reklama