Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Harris hraje kapitána sovětské raketové ponorky v době studené války. Snaží se tajit, že trpí záchvaty, které mění jeho vnímání reality. Je donucen opustit svou ženu a dceru, aby se vrhnul do tajné mise, při které je pronásledován svou minulostí a napadán nebezpečnou skupinou z KGB vedenou Davidem Duchovnym. Ta usiluje o převzetí kontroly nad jadernou střelou. S osudem lidstva ve svých rukou Harris zjistí, že byl vybrán pro tuto misi navzdory riziku, že by v ní nemusel obstát. (Xanthe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (58)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrný ponorkoidní thriller se slušným (leč ohraným) nápadem ve kterém hodně vázne zpracování.Obsazení na první pohled ok (hlavně politický důstojník nemálo podobý samotnému Stalinovi),ale všichni herci mají navíc a minimálně obsazení Duchovnyho je trošku mimo mísu.Celé to hraní američnů na rusáky tak působí lešckdy spíš směšně.V případě že budu mít někdy potřebu podobného filmu sahnu po osvědčeném Rudém říjnu...50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Interier ponorky je perfektny. Fakt som mal pocit, ze sa to odohrava v skutocnej ponorke a nie v nejakom studiu. Exterierove sceny su slabsie. Ubsac pôsobia prilis umelo. Herecke obsadenie prevkapivo famozne, ale nemaju poriadne co hrat. Postavy o nicom a tym padom cela celkom zaujimava zapletka pôsobi beckovo az hlupo. Vysledkom je velka nuda so skvelymi hercami odohravajuca sa v peknom prostredi. 4/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobří herci prostě všechno nezachrání, o čemž se můžeme přesvědčit poměrně často. "Phantom" je jedním z těch snímků, kde postavy i mají celkem potenciál, ale ten je nakonec silně nevyužit. Ukazuje se, že prostředí ponorky je vážně silně vyčpělé a už v něm není moc co objevovat. Je to klaustrofobní, je to sem tam i napínavé, ale strašně málo. Nakonec je to jen život v ponorce, který nekončí nijak skvěle. Ucházející, ale spíše méně než více. ()

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

A takhle to dopadá, když mistr rolí vedlejších propůjčí svůj xicht ústřední postavě ve všech směrech nezajímavém bijáku. Všichni aktéři jsou naturalizovaní Američané se vzhledem typu "nejsem blonďák, nemám oči modré a o vodku jsem doposud nezakopl". Proto si budete ťukat na kokos při zjištění, že tihle ti koňaci hrají posádku ruské ponorky brázdící vody chladného Atlantiku. Vetchá ponorka provádí manévry jako česká stíhačka Avia, zásoba torpéd odpovídá zásobám raket sovětské základny Pervomajsk a duchátor Duchovny by měl spíše natočit další sérii X-Files. odpad! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Osudom "ponorkových" filmov sú nudné dialógy ,ktoré si musíte pretrpieť hlavne v prvej polovici filmu. Pokiaľ si neprečítate pred tým o čom Phantom vlastne je máte problém, aby Vás film udržal v akom takom napätí. Našťastie sa to niekde v strede zlomí a začne to byť zaujímavé. Ale nečakajte niečo extra. Predsa len studená vojna bola nudná aj v reále :) "Ponorkovým" filmom sa odteraz budem zďaleka vyhýbať, pretože ak budem mať chuť na zdľhavé komentáre (dialógy) ,stačí mi na to moja svokra (budúca).... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Kalifornia. Konkrétne v mestách San Diego, vrátane tamojšieho Námorného tréningového centra, a tiež v mestách Long Beach a Sun Valley. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama