Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Bronson riskuje svou skrytou identitu, aby se se svou přítelkyní dostal do Los Angeles, kde na ně čeká jejich životní šance. Brzy je však vyčmuchá Charlieho bývalý kamarád z gangu a chce, co mu patří. Zábavný road – trip se tak mění v bláznivou honičku, do které se připletou i Federálové a banda podivínů. (oficiální text distributora)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (270)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Kompletní misunderstood v oblasti obsazení, děj chatrný, ovšem v mezích možností celkem zábavný. Dax Shepard si psal roli evidentně na tělo (pletl se pravděpodobně v rámci vzniku snímku úplně do všeho - také většina z obsazených asi figuruje na jeho osobním seznamu přátel), zapomněl se při tom ale občas podívat do zrcadla a hodnotit trochu s odstupem. II Scénář: Dax Shepard. 60% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Komedie plná ohromně hluchých a přihlouple moralizujících míst. Jako největší mínus bych ale bohužel označil její nevtipnost, spíše by se dala označit jako podprůměrný akční film. S výjimkou Toma Arnolda, který jako jediný dokázal rozesmát svými věčnými nezdary a úlety, jinak by z hlediska komediálního žánru dané dílko padlo do ponuré šedi. Přemýšlel jsem mezi jednou a dvěma hvězdičkama, ale díky Tomu Arnoldovi alespoň ty dvě dám, i když je neberte zase až tak vážně. Bohužel obsazení relativně slušné, ale to jak víme, úspěch zdaleka nezaručí. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková vtipná blbina, která se nemůže brát vážně. I přes pěkné honičky všemožnýma autama a různé akčnější pasáže, je to spíš komedie, u které jsem se pobavil. Většina hlavních hrdinů je jsou spíš trhlá individua, dělající samé nesmyslnosti. Hudba je tu povedená a pěkně do všeho zapadla. I když je to spíš jednorázová vymejvárna, mě se to líbilo. 75% :) ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Příjemná herecky nadprůměrná hovadinka. Příběh byl poměrně neurčitý, tedy spíše nahodilý, kde se komplikovala jedna věc za druhou, a divák tak jen málokdy mohl něco předem očekávat. Co mě také překvapilo bylo hodně příjemné herecké obsazení, kdy si v hlavních rolích zahrál Dax Shepard po boku s půvabnou Kristen Bell. Potěšen jsem byl také vedlejší rolí Michaela Rosenbauma, který ve své filmografii nemá téměř žádné velké filmy, a znám ho spíše jen ze Smallville, ovšem zde mi dokázal, že dokáže perfektně zahrát i ve velkém celovečerním akčním filmu. No a samozřejmě Bradley Cooper, který se předvedl v roli padoucha s dredama na hlavě. Dějově docela akční ale spíše zvrhlé s časnými jednoduchými vtípky. Rozhodně bych se na to znovu rád podíval. 85% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jediný dôvod prečo to pozerať je sympatická ústredná dvojica. Shepard je pohoďák a Bell je naspapanie. Ale nemá to ten správny komediálny feeling. Keď si rozoberieme ústrednú zápletku, je tak jednoduchá, že mi celkom uniká fakt, že sa to dokázalo natiahnúť na tak dlho, bez nudy. A to je ďalšie plus filmu. Nenudí. Neustále na vás chrlí postavičky, alebo situácie a vlastne až pri záverečných titulkoch dôjdete pocitu, že ste vlastne nič poriadne nevydeli. Dovtedy vás film necháva akoby v napätí. Inak to vyšumí s pamäte celkom rýchlo. Aj napriek tomu, že to bolo natočené kamarátmi pre vlastné potešenie - čo je s filmu cítiť. Drama, akcia, humor a inteligentnosť je schovaná kdesi v inom filme. Dokonca sa obávam, že scény, ktoré sa improvizovali sú značne cítiť. Jeden krát a dosť a bude to bez ujmy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Väčšina áut, ktoré možno vidieť vo filme, vrátane pretekárskej bugíny patrí Daxovi Shepardovi (Charles Bronson). Najmä z tohto dôvodu sa pri natáčaní automobilových naháňačiek nenechal zastúpiť profesionálnym vodičom. (m.a.t.o.)
  • V úvodní scéně, kdy Randy (Tom Arnold) telefonuje s Charliem (Dax Shepard) a zároveň řídí, drží svůj iPhone vzhůru nohama. (Dr Lizal)
  • Rozpočet predstavoval iba 2 milióny amerických dolárov, z čoho polovica bola utratená za práva na hudbu použitú vo filme. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama