foto

Steve Agee

  • nar. 26.2.1969 (51 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Suicide Squad
2020 Seek
Violet
2019 Aliens, Clowns & Geeks
Kevin Hart's Guide to Black History (TV film)
Syn temnoty
2018 Boy Band
Can't Have You
2017 Different Flowers
Five Minutes
Heartland
Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Garfunkel and Oates: Trying to Be Special (TV film)
Rebirth
Untitled Sarah Silverman Project (TV film)
2015 Amigo Undead
Dementia
The Hive
2014 Abby in the Summer
Dark Was the Night
Leonard in Slow Motion
Manly (TV film)
Me
2013 Dealin' with Idiots
The Insomniac
2012 Naboř a ujeď
2011 Angry White Man
Bůh žehnej Americe
2010 Held Up
2006 Nesahejme psům na párky
2000 Závada Blair Witch (TV film)

TV seriály

2019 American Princess (TV seriál)
Just Boob Stuff (E02)
Navždycky dvanáctiletá (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Blizzard (S04E12)
Steps Challenge (S04E11)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The One Thing We Don't Talk About (S05E03)
2018 Fortune Rookie (TV seriál)
Život beze slov (TV seriál)
N-E-- NEW JJ (S03E04)
Superstore (TV seriál)
Costume Competition (S04E04)
Back to School (S04E01)
Amnesty (S03E15)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Sex Nickelodeon (S03E07)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Come Along With Me (S10E13)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Then and Now (S01E13)
Surprise (S01E12)
Život beze slov (TV seriál)
T-TR-- TRAINING D-A-- DAY (S02E04)
Superstore (TV seriál)
Health Fund (S03E06)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
It's Always Been This Way (S04E13)
Like People (S04E12)
There's Always a Back Door (S04E06)
Nová holka (TV seriál)
San Diego (S06E21)
2016 Harmonquest (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Seasonal Help (S02E08)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
No Longer Just Us (S03E13)
Nová holka (TV seriál)
A Chill Day In (S05E18)
Helmet (S05E16)
Heat Wave (S05E09)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
I Am a Sword (S07E31)
Flute Spell (S07E25)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zoufalý manžílek (S07E13)
Americký táta (TV seriál)
The Devil Wears a Lapel Pin (S13E07)
2015 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Crevasses (S02E02)
Od A do Z (TV seriál)
L Is for Likability (E12)
Nová holka (TV seriál)
The Right Thing (S04E19)
Shark (S04E12)
Zpátky do školy (TV seriál)
Moderní špionáž (S06E11)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Dokonale obyčejní lidé (S01E04)
Rick a Morty (TV seriál)
Meeseeks and Destroy (S01E05)
Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Sestra (S03E16)
Narozeniny (S03E13)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Something Big (S06E10)
Furniture & Meat (S06E08)
Betty (S05E48)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do vývoje aplikací (S05E08)
2013 Maron (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Nabídky (S03E08)
Krabice (S03E05)
První rande (S02E21)
další epizody (4)
Cleveland show (TV seriál)
The Hangover: Part Tubbs (S04E14)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A zlomená srdce (S01E16)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Makin' Changes! (S02E12)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Return to the Nightosphere (S04E05)
Liga snů (TV seriál)
The Vapora Sport (S04E07)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Bobova oběť (S01E06)
Údolí smrti (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Co scházelo (S03E10)
Memory of a Memory (S03E03)
The Limit (S02E22)
2010 Pretend Time (TV seriál)
Mluvme o sexu (TV seriál)
Speed (E17)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Wowschwitz (S03E10)
A Good Van Is Hard to Find (S03E09)
Just Breve (S03E08)
další epizody (10)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Vow Wow (S02E16)
Kangamangus (S02E15)
I Thought My Dad Was Dead, But It Turns Out He's Not (S02E14)
další epizody (9)
2007 Derek and Simon: The Show (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
High, It's Sarah (S02E07)
Maid to Border (S02E06)
Ah, Men (S02E05)
další epizody (13)
Wainy Days (TV seriál)
2005 Yacht Rock (TV seriál)
2003 Computerman (TV seriál)

Dokumentární

2017 Poop Talk

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Závada Blair Witch (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Závada Blair Witch (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Závada Blair Witch (TV film)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky