Reklama

Reklama

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry. (Steny94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Totálně vymaštěnej nátěr, kde vyvinutý holky v nátělnících mezi sebou bojují v duelech na život a na smrt. To vše pro pobavení několika boháčů a ulítlýho pořadatele zápasů. Tady se ani nikdo nesnažil přijít s něčim novym. Jen spousta krve a rvaček. Liší se to jen tím, že jsou tu místo namakanejch svalovců ženský. Scénář nejspíš napsán přímo na tělo Zoë Bell. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem si na chvíli oddychnout od animovaných filmů a seriálů, na které jsem se v posledních dnech vrhl a díky svým přátelům na CSFD jsem narazil úplnou náhodou na tento akční kousek. Moc jsem od něj neočekával, ale ve finále jsem byl docela spokojený i přes nepříliš pestrý děj. Vše se totiž točí hlavně okolo samotných soubojů a ty byli přesně podle mého gusta. Nejsem sice příznivcem násilí na ženách (v reálném životě), ale když si to ve filmu rozdají holky (a nemusí jít jen o porno), nejsem proti. Už jsem byl párkrát svědkem toho, jak se dvě slečny popraly (trhání vlasů, škrábání nehty, atd…), tady budou praskat kosti a vazy, takže se bylo opravdu na co dívat… ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si ještě na tu docela sympatickou blonďatou kaskadérskou mužatku z Tarantinova úmorně užvaněného propadáku Death Proof? Tak na ni zapomeňte - tady je vrcholně nesympatická a navíc šeredná jako půlnoc. A naštvala mě svou zákeřností hned v prvním fightu. Ale to samozřejmě znamená, že byla skvělá a že podala dobrý herecký... hlavně tedy bojový výkon... Zajímavá je i epizodní účast dvou jinak celkem známých béčkových hereček (Nichols a Dawson). Každopádně Raze můžu všem milovníkům pokleslých žánrů vřele doporučit - tahle maximálně relaxační a mozkovýplachová vyvražďovačka (nebo spíš vybíječka) je fakt slušný béčkový kousek. Od ujetých tvůrců pro ujeté diváky. Takže z mojí strany naprostá spokojenost, i přes ten nepříliš nápaditý konec. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Horror by som v tom nehľadala ani omylom, jedná sa totiž o mačací pseudo prison fight pre " vylovených" , ktorý šlape po dávno odskúšanej koľaji a prináša nové - nič. Zoë má ale gule za dvoch chlapov a celý snímok stojí vlastne na nej. Pre testosterónových fighterov možno zábava, no a pre femálky injekcia do ega. 90 minútový kurz sebeobrany ako náhrada za konšpiračné meditovanie, nad skántrením susedovej manželky. Ale faynový trénig to bol, to áno. Až čas ale ukáže, či aj poučný. Haha. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Divák vs. nuda. Banda mladých holek s pohlednými dekolty bojuje na život a na smrt a tvůrci se tu snaží kombinovat bojové arénovky osmdesátých let se zmetkoidními Hunger Games béčkové kategorie a snad i Kill Billem. Jenže špatně. Vata okolo je nesmírně tupá, hraje k tomu tklivá hudba, dialogy jsou mimo mísu, nastolené schéma se nesmírně rychle okouká. Novozélanďanka Zoë Bell je ranařka (mimochodem čtyřikrát si už zahrála ve filmech Quentina Tarantina, ale bacha, vždy jako dublérka), herecky ale od nikoho ze zúčastněných nečekáme žádného Hamleta. Když už nic, doufal jsem alespoň v „zajímavější“ závěr (aneb jak z tohohle nehostinného doupěte ven). Ten i díky všem těm sekáčkům, nožům i řemdihu nechá zapomenout na tu nepodařenou hodinku a leccos dokáže napravit. Na tři hvězdy to už ale bohužel nevytáhne. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama