Reklama

Reklama

Spirit - divoký hřebec

  • Česko Mustang (více)
Trailer

Obsahy(1)

Statný mustang, vůdce stáda divokých koní, jednou podlehl zvědavosti a skončil v lidském zajetí. Chytili ho vojáci a jejich velitel se marně pokoušel divokého koně zkrotit. Celé dny ho trápil hladem a žízní, přesto jeho vůli nezlomil. V nestřežené chvíli se mustangovi a dalšímu vězni, mladému indiánovi, podaří utéct. Způsobí také zřícení lokomotivy, aby se nemohla dostat na pastviny divokých koní. Před rozlícenými staviteli železnice mustanga zachrání indián, který se stane prvním a jediným člověkem, kterého neshodil ze svého hřbetu. Na odvážné a napínavé cestě za svobodou společně prožijí nezapomenutelná dobrodružství. Potká i lásku svého života, klisnu Rain. (TV Nova)

(více)

Diskuze

emily7

emily7 (hodnocení, recenze)

Super DreamWorks,mustang je moja najoblúbenejšia rozprávka. Mám rada kone ale myslím že táto rozprávka sa zapáči každému.

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

vyborneeeeeeee,,,,stale sa to da pozerat...pre starsich aj pre male deti...;) ...dobrodruzne aj daco smutne vtipne a krasne animovane..;) ---DAVAM 5*---

Haflinger

Haflinger (hodnocení, recenze)

Jedna s nejhezčích animovaných pohádek, co znám. Krásný příběh, kdo má v oblibě koně, jistě si tento film alespoň částečně vryje do paměti :-)

Athua93

Athua93 (hodnocení, recenze)

Navždy má oblíbená pohádka, která mě rozbrečí i na podvacáté...Bryan Adams je Bůh :-)

 (hodnocení, recenze)

Tento film je skutečně vynikající, měl by ho vidět každý, kdo ho tady kritizuje. Jen je škoda, že není k vidění v kině.

Reklama

Reklama