Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • Česko Nikdo nepřežije (více)
Trailer 2

Skupina nic netušících úředníků se ocitá v zajetí opuštěného ostrova, když se teambuildingová akce vedená bývalým mariňákem, Stormem Rothchildem (Jean-Claude Van Damme), nebezpečně zvrtne. Nastává chvíle, kdy musí Chris (Adam Brody) a jeho kolegové svést souboj o přežití s přírodou - i s ostatními! (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

kaylin 

všechny recenze uživatele

JCVD je prostě borec a komedie mu docela sednou. Přehrává, ale popravdě, je mi to jedno. Já ho tady žeru. Příběh je pitomost, blbá variace na "Pána much", ale to vůbec nevadí, místy je to vtipné. Postavy jsou snesitelné, a i když film sám je někdy nesnesitelný. Stejně ale dávám nadprůměrné hodnocení, protože v případě JCVD klidně přimhouřím obě oči. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ako toto je ťažká chobotina. A chvíľu som mal chuť to vypnúť. Ale nástup JCVD, to zdvihne trochu hore. A veci čo sa začnú diať na ostrove sú šialené a občas aj vtipné. Z postáv ma okrem Storma zaujal Phill a Troy. Hlavný hrdina sráč. Ale zas tá šťavnatá pipka lahodila oku v každom zábere. Hlúpe? Áno. Lacné? Áno. Nudné? Nie. 60%. Aj ja chcem svoj kult na ostrove. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jde o totální ptákovinu, ale zpracovanou kupodivu v poměrně svižném tempu, bez nějakých vyloženě hluchých míst a navíc s docela sympatickým obsazením. Zápletka je ovšem vážně otřesná, to musel vymyslet nějakej vážně velkej zoufalec, bez špetky talentu a především jakéhokoliv smyslu pro soudnost, neboť film dělá totální pitomce jak z postav, kdy jejich chování nemá s realitou vůbec nic společného, tak z diváků, kteří se u toho sice mohou bavit, ale jen v případě, že se obalí pořádnou dávkou tolerantnosti a přistoupí prostě na fakt, že zkrátka všichni pocházíme z opic a tvůrci tuto teorii chtěli tímto snímkem podpořit. Šílenost oné zápletky navíc postupem filmu graduje víc a víc, kdy se závěr pak zvrhne už v úplnou magorii, ale opakuji, s pořádnou dávkou tolerantnosti se to dá kousnout. Herecky je to ale fajn, no a dokonce ani Jean-Claude tu není nějak vyloženě obtěžujícím prvkem, ikdyž ta jeho ztrhaná stařecká tvář ve mně budí upřímný smutek. Žánrově jde ale o těžko zařaditelnou podívanou, asi tomu vážně odpovídá dobrodružná komedie, ovšem to dobrodružství se musím brát s pořádnou rezervou, jde tedy v první řadě o tu komedii, ale i v tomto případě se nemusí nikdo bát, že by se udávil smíchy, nicméně pár vtipných momentů se tu objeví, což ovšem platí i pro pár vyloženě trapných scén, ale prostě ta odlehčenost tu hraje prim. Zkrátka, že bych tento snímek nějak doporučoval, to určitě ne, když by chtěl ale někdo vyloženě vypnout a dát si nějakou tu stravitelnou blbůstku, touto podívanou by neprohloupil. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Komedie ani tak ne, spíš je to parodie na Pána much. A parodie mě celkově baví. Z filmu je dobré si odnést, že Tigr nikdy neútočí tiřkrát, a pokud chcete udělat suprovej teambuldingovej večírek tak to chce kafe s pořádnou dávkou Durmanu. Navíc tu je jako třešnička na dortu Jean-Claude - takže spokojené 3 hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost velikosti JCVD bicáku. Když si jenom vzpomenu na Van Dammovu postavu nebo samozvaného krále Huebela a představím si, že by se k tomu postavil někdo jako….nevím, třeba Seth Gordon, Adam McKay nebo Evan Goldberg….jaj, to by mohla být jízda po ostnaté liáně. Prostě nesmířit se pouze s béčkovou sem tam vtipnou komedií a dát si za cíl nekorektní raketu….chtít se postavit jménům jako Will Ferrell, Judd Apatow, Sean Anders. No, nestalo se. A tak tady máme pouze onu béčkovou sem tam vtipnou komedii…..ale já i tak beru. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Puerto Ricu. (Danny88)

Reklama

Reklama