Reklama

Reklama

VOD (1)

Kate a Charlie jsou mladí manželé jejichž pouto je postaveno na vzájemné lásce k hudbě, smíchu a pití ... především k pití. Když se však Kate kvůli alkoholu dostane do nebezpečí a je ohrožena i její práce učitelky, rozhodne se přidat k Anonymním Alkoholikům a zůstat střízlivá. S pomocí své kamarádky Jenny a zástupce ředitele ve škole – trapného, ovšem vstřícného pana Daviese - Kate krůček po krůčku zlepšuje své zdraví i život. Jenže střízlivost není tak jednoduchá, jak Kate očekávala. Nový životní styl přináší na povrch znepokojující vztah s matkou, musí také čelit výmyslům, které nalhala svému zaměstnavateli a hlavně se začíná zamýšlet nad tím, jestli je její vztah s Charliem založen na lásce nebo jen opileckém odmítání dospět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (75)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nenechajte sa zmiasť coverom, toto nie je žiadny slaďák, ale riadna alkoholická depka, so všetkým čo k tomu patrí. A čo sa týka Mary Liz, už dlho som nevidel sa niekoho tak snažiť. Jej herecký potenciál je tu využitý na 200 percent, normálne prekvapivý výkon. V rámci indie drám zo života, špička. 90%, rovnakých päť hviezd ako napríklad Candy ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pomerne krátky, no napriek tomu celkom podarený film, zobrazujúci možno najväčšiu problematiku súčasnosti (problémy s alkoholom). M.E. Winstead svoju hereckú úlohu zvládla veľmi dobre. PS: Scéna, kde zaznie veta, ktorou začína svoje hodnotenie užívateľ Rob Roy, je asi jediným „vtipným“ momentom v tomto filme. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá. Osobné hodnotenie: 71% (*) ()

Reklama

Necron 

všechny recenze uživatele

je jasne, ze kdyz doma jeden chlasta a druhy ne, ze to nema dlouhodobou perspektivu. v zivote to tak ale moc nechodi, neni totiz moc lidi, kteri se muzou valet doma u telky a nerusene pochlastavat, protoze jim to sponzoruji rodice. nacancana neprilis realna romance je vyvazena / prolozena problemy spojenymi s alkoholem - ve vysledku prijemna poeticka zalezitost. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tu komedii bych rozhodně vypustila, jinak to byl velmi uvěřitelný příběh. Protože i já znala jednu moc sympatickou učitelku asi tak stejně starou jako v tomhle příběhu, která chodila na vyučovací hodiny a byla taky na plech. Potkávala jsem jí ve městě s modřinami kolem očí a bylo mně jí strašně líto. Pak už pochopitelně nemohla učit a zmizela neznámo kam. Jak dopadl její příběh to nevím, ale tady ten konec byl přesně takový, jak bych ho přála i jí. Celkem nenápadná Mary Elizabeth Winstead tady předvedla, že umí zahrát i takhle nepříjemnou roli naprosto bezchybně. Zcela jistě je pravdou i to co tam říkala jedna žena z AA : "Je těžké žít svůj život upřímně." 70% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Manželstvo, ktoré funguje hlavne vďaka alkoholu? Tak ten začiatok bol naozaj dosť trpký, aj keď miestami dosť komický (alebo tragikomický?). Kate si však vstúpila do svedomia a myslí si, že keď začne abstinovať, tak sa zbaví aj svojich problémov... Ale kdeže! Práveže až za triezva začala všetko vnímať, musela čeliť pravde a problémy sa na ňu len tak hrnuli. A čo bolo veľmi smutné, že oporu nenašla vo vlastnom manželovi, ale v skupine anonymných alkoholikov. Takže celkom zaujímavý príbeh o žene, ktorá si povedala Dosť! a vďaka tomu zistila, komu na nej vlastne skutočne záleží. Bolo to trpké, no poučné. Len škoda, že pred koncom sa vyskytol ten skok "o rok neskôr" a zrazu sme videli len dôsledky, hoci práve ten rok by ma celkom zaujímal. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Kate (Mary Elizabeth Winstead) používa mobil značky Blackberry. (sWONDER)
  • Pred natáčaním scén, kde je Kate opitá, sa Mary Elizabeth Winstead točila okolo vlastnej osi, aby sa jej motala hlava. (sWONDER)
  • Scéna, v ktorej sa opitý Charlie (Aaron Paul) trmáca po ceste, sa natáčala počas plnej premávky na jednej s losangeleských ulíc. (sWONDER)

Reklama

Reklama