Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Vždy ma zahreje pri srdci, keď vidím ženu, ktorá je krásna a nadaná zároveň. A Mary je toho príkladom. Má parádne naleštené pomôcky, šikovné prstíky, sexi postavu, fajné oblečky a klientelu, ktorá je s jej prácou spokojná. Učarovala mi aj vďaka svojmu mrazivému pôvabu, ktorý jej môžem len ticho závidieť. A keď pritom všetkom strieka ešte trochu krvi, tak som celá blažená. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nehezký film v tom slova smyslu, že jsou tu samí divní lidé, s ještě divnějšími problémy a s vůbec nejdivějšími zálibami. Dobrovolné amputace končetin? WTF! :-) Film nebrat ani tak jako čistokrevný horor, jako spíš slušnou psychárnu s mírnou detektivní zápletkou. Ale po všech těch démonech, vrazích, maniacích a já nevím čeho ještě je tahle Emerická Mařka docela slušné osvěžení. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Cítím se jako Mengele...jsou to dvojčata, ne?" Temné chirurgické drama jak od Cronenberga. V určitých chvílích bych uvítal více bizarnosti, na druhou stranu potěšil závěr filmu, čímž dávám hvězdu navíc. I když se film točí okolo přetváření lidských těl a nejroztodivnějších operací, mnoho jich divák nespatří. A pižlání prsní bradavky předvedl daleko lépe Fulci ve svém Rozparovači z New Yorku... Ač film není příliš napínavý, poměrně rychle uteče. Základní motiv pomsty je obalen krátkými epizodami ze života extravagantní královny skalpelu, co s medicínou sice sekla, ale na těla nezanevřela. Jistě se vybaví celá plejáda filmů s podobnými motivy (Taxidermia, Lidská stonožka, Excision, Antiviral aj.). Jakmile jsem uviděl namaskovanou P.Lindenbergovou (Ruby), hned se mi před očima objevil P.Burns (Dead or Alive) a během filmu jsem měl neodbytný pocit, že se každou chvíli někde vynoří M.Manson...K.Isabelleová je vskutku šťabajzna! ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě nějak zvlášt' překvapující pointa a začátek jde jen o to, že Mary studuje chirurgii. Pak jí přijde chvíle jak může vydělat peníze a nabídku přijme. V celém filmu šlo o to, že lidem dělala různé úpravy a jednomu doktorovi dokonce uřízla nohy a ruce. Atmosféra příjemná, docela to bylo i překvapivé, ale jedinné co musím skritizovat je, že vlastně ty největší masakry tam nebyly vidět úplně což je škoda. Vidět naplno jak tam rozmasakrovala toho doktora atd, tak jsem mohl mít zážitek ještě větší. 70% ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude niekoľkodňovou absenciou od hororov, ale toto bolo super! Originálny príbeh, a keď hovorím príbeh, tak naozaj príbeh. Celý dej má hlavu a pätu, premyslený vývoj a najmä postava Mary prechádza počas filmu rapídnou premenou. Z biflošky sa v dôsledku nepríjemného, nechceného zážitku stáva chladnokrvná mrcha, ktorá nemá zľutovania s nikým a ničím. Tlieskam! Už dlho som sa nenechala takto uniesť hororom a jednoducho nemám slov. Perfektné postavy, príbeh, vyvrcholenie deja, zvukový doprovod úplne brilantný. Snáď jediná vec ma mrzí a nedovolí mi dať 5* - škoda, že nám neukázali kvalitné gore v podobe chirurgickej kreativity tejto slečny. Inak som úplne šťastná. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Všechny efekty byly provedeny prakticky bez použití digitální techniky. (Zuzyzss)
  • Snímek byl natočen za 15 dní. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama