Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnula, samotný film je tak na 3-4*, sice je vlastně o ničem dějově - prostě to všechno spěje k tomu jednomu a každému je to po prvních 3 minutách jasné - ale to zpracování, některé ty myšlenky tam...a no hlavně spousta úsměvných scén (korek, zkontrolování těla po pádu...), výborní herci (tuhle malou slečnu: Maggie Elizabeth Jones, už jsme mohli vidět v We bought a Zoo a vypadá to, že se klube vcelku dobrá herečka, ale na to si ještě musíme počkat, až dostane pořádnou šanci zazářit) a hlavně úplně nejvíc sexy Dylan to zvedly na 5*. Holt opět rozhoduje mé hormony poblázněné sentimentální já, které z toho filmu bylo úplně hotové a štěstím a hihňáním si cvrnklo do kalhotek:P A teď mě suďte. Jinak nejlepší song na závěr. scéna: čučí na kondom na komodě...."No, because you've not that guy. You're not that guy who walks around with a condom in his wallet. You're not." pak si ho vezme, "Sweet." a pak se vrátí a zase ho tam položí. "I've actually seen all movies." ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle třeba fakt líbilo. Ani nevím proč přesně, ale je to ten typ filmu, kdy na něj myslím ještě dalších 12 hodin po shlédnutí. A to mám ráda, teda pokud to není vyloženě z toho důvodu, že by byl film vážně mizerný. The First Time je zkrátka taková romantika plná zajímavých pohledů na věc, plná pěkných herců, a obsahujíc jemnou atmosféru s parádní hudbou. Nic moc sentimentálního, ale i přesto by vás to mohlo dostat. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Osviežujúci film. Áno, stále sa jedná o romantický film z tínedžerského prostredia natočený v bežných konvenciách. Čo však robí film revitalizujúcim oproti iným svojho druhu je scenár a dvaja hlavní, slušne hrajúci predstavitelia. Celý film stojí len na dialógoch, ktoré pôsobia v prvom rade nesmierne normálne a nestrojene, živo a dôveryhodne. Na pozitívnych dojmoch pridával aj fakt, že režisér a scenárista Kasdan sa viditeľne snažil obmedziť klišé na najmenšiu možnú mieru. Na filme je to vidieť a klišé sa dostane k slovu skutočne len v najnevyhnutnejších prípadoch (iste vydobytých produkciou, ako napríklad rozhovory s najbližšími priateľmi). Skrátka milá, herecky dôstojná a zábavná, hoci stále trochu konvenčná dramatická romantika, ktorá ma proste bavila od začiatku do konca. Ak by boli na takejto úrovni všetky romantické filmy z tínedžerského prostredia, tak by som sa odhodlal pozrieť si nejaké častejšie. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama