Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná romantická pohodovka. A čo je hlavné, na americkú produkciu je tu minimum pátosu a klišé rečičiek. Skôr naopak, dialógy ústrednej dvojice sa veľmi dobre počúvali, pričom väčšinou aj mali niečo do seba. Možno by som troška zatlačil na komediálnu zložku filmu (keď už to má takú nálepku) a pridal nejaké vtipné hlášky v spojitosti napr. s tým prvým nešťastným sexom. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Důvod puštění: vtipný trailer, těšil jsem se na žánr, v rámci žánru jsem už dlouho neviděl nic koukatelnýho. # Zjištění: překvapilo mě, že to není vůbec nechutné, že to nemá zrovna velký spád a že to bylo něco jiného, než jsem čekal. Od začátku skvělá konverzačka, říznutá teenagerovskou komedií; prostě hodně odlehčené drama, taková „kromedie mimochodem“, ve které ale chybí záporák. Navíc skvělá Britt Robertson (Life Unexpected). Bavilo mě to bavilo, ale zároveň jsem viděl strašně kýčů, ohraných scén a uvědomoval si, že mě to nemá proč brát. Neskutečně smíšené pocity. Pak přišlo ono „filmové mrazení“ a najednou mi snímek připadal neskutečně-skutečný; nepodobal se ničemu před tím, nebyl tlak na líbivost, happyend, takový pocit jsem už dlouho (u teen. komedie asi nikdy) nezažil. Podle mě se najdou dvě skupiny diváků – jedna bude nadšená, druhá film označí za kýč. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 8 | hudba 7 | humor 3 | akce 1 | napětí (4) | pustil bych si znovu 7 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle film u mě okamžitě zaujala jedna věc. Dvě hlavní postavy spolu dokáží skvěle komunikovat osobně, když jsou vedle sebe, když si hledí do očí, ale nějak jim to nefunguje přes telefon. Je to tak příjemné, se zase vrátit ze světa chatů, SMS a skypování, do normálního světa lidí. Copak by to takhle nemělo fungovat normálně? Lidé by spolu měli umět mluvit, měli by se umět poslouchat a ne si jen chatovat, psát si něco, co vlastně ani nemyslí tak, jak to zní, anebo to zní jinak, než jak to myslí. Tohle poznávání je na snímku "The First Time" krásné, protože vám díky tomu hrdinové snadno přirostou k srdci. A ano, pořád je to teen komedie. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-first-time-2012-70.html ()

korok 

všechny recenze uživatele

Oceňuji sympatické herce Dylana O´Briena a nádhernou Britt Robertson, kteří zahráli sympatickou ústřední dvojci. I neméně půvabná zpěvačka Victoria Justice, ve vedlejší roli dívky, na kterou si taktéž mohl hlavní hrdina příběhu pomýšlet byla sympatická (většinou jsou konkurentky hlavních hrdinek, u podobných typů filmů, zobrazovány jako namyšlené mrchy). Taktéž hlavní hrdina nebyl žádný moula, který udělá na každém kroku nějaký trapas, jak to většinou bývá. Výborný romantický film, u nějž jsem si zavzpomínal na týnejdžrovská léta. :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická vec pre teenagerov, ale i tých ktorí majú stále mladé srdce. Naozaj jednoduchý príbeh, ale veľmi milý. Herci boli veľmi dobre vybraní a Britt Robertson fakt vyzerá ako dievča v puberte. Kto v tom vidí umelosť, prehrávanie, nudu a nezlúčiteľnosť s realitou, je asi na najlepšej ceste do dôchodku alebo rovno do hrobu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama