Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ty jejich dialogy jsou prostě boží, takové to mluvení/nemluvení, co teď jenom říct, co udělat, teď to bylo trapné, ach jo.... :D Chemie taky fungovala skvěle, až jsem z toho sama chvílemi byla nervózní za ně.. film se mi moc líbí, celkově na mě působí mile a nevinně (do určité chvíle), pak ale zabrousí do trošku větší intimity. Holt náhodně vybrané filmy jsou ty nejlepší, tenhle není výjimkou. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce odlehčených romanťáren pro teenagery je tohle tah na jistotu. Jistá dávka klišé (i když se mu film snaží místy vyhýbat) je tu kompenzována dobrou filmařinou, příjemným humorem a skvělými a až nezvykle upřímnými hereckými výkony v čele s neskutečně roztomilou Britt Robertson a sympaťákem Dylanem O´Brienem. Druhým tažným koněm podobných filmů je výběr hudby, který mi v tomto případě padl do noty na 100%. Ve výsledku je to možná naivní, ale pořád zatraceně povedená a inteligentní komedie. ()

Reklama

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Tato romantická dramedie jede přesně ve vyjetých kolejích svého žánru, akorát dělá všechno o třídu hůř (v případě dialogů o dvě). Po půlhodině nesmělé oťukávačky přijde půlhodina zasraný červený knihovny, aby se to v poslední třetině začalo komplikovat a následně zase spravovat. Herecké výkony, diplomaticky řečeno, tristní. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Osviežujúci film. Áno, stále sa jedná o romantický film z tínedžerského prostredia natočený v bežných konvenciách. Čo však robí film revitalizujúcim oproti iným svojho druhu je scenár a dvaja hlavní, slušne hrajúci predstavitelia. Celý film stojí len na dialógoch, ktoré pôsobia v prvom rade nesmierne normálne a nestrojene, živo a dôveryhodne. Na pozitívnych dojmoch pridával aj fakt, že režisér a scenárista Kasdan sa viditeľne snažil obmedziť klišé na najmenšiu možnú mieru. Na filme je to vidieť a klišé sa dostane k slovu skutočne len v najnevyhnutnejších prípadoch (iste vydobytých produkciou, ako napríklad rozhovory s najbližšími priateľmi). Skrátka milá, herecky dôstojná a zábavná, hoci stále trochu konvenčná dramatická romantika, ktorá ma proste bavila od začiatku do konca. Ak by boli na takejto úrovni všetky romantické filmy z tínedžerského prostredia, tak by som sa odhodlal pozrieť si nejaké častejšie. 75% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mi docela sedlo do nálady. Máme tady dvě seriálové hvězdičky Britt a Dylana. Britt je pěkná a ta její role je perfektní. Dylan je sympoš, ale víc se mi líbí jeho role v Teen Wolf. Čekal jsem další průměrnou americkou komedii o školacích typu prcičky, ale kupodivu se jedná o velice zábavnou, ukecanou a sympatickou pohodovku. 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama