Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, jsou nezkušení, uvažují nad budoucností po maturitě a prožijí spolu jeden neopakovatelný víkend. Přitom se potkají prakticky náhodou, ale kdo něco takového někdy nezažil..? Zamilují se, klábosí, sní. A nakonec zažijí „scénáristicky umělou“ překážku, vyslechnou rady velkého černocha a zjistí, že to spolu jednoduše chtějí zkusit. Lehce naivní, hodně ukecaná a docela milá limonáda o mladých pro mladé. Zatímco ten hošan mi nepřišel nejzajímavější, velesympatická Britt Robertson ve filmovém světě jednou menší rozruch způsobí. Líbivá záležitost, která nechce udělat díru do světa, nechce dávat návody, jak na to, jednoduše nabízí relax a chce pobavit. A to se jí daří. Solidní tři hvězdy.. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko obaja hovorili, že neznášajú klišé, až napokon jedno vytvorili - a nie hocijaké, ale od samého začiatku až do úplneho konca! A to som sa tešil, že nejaká nová romantická komédia s dramatickými prvkami má také vyššie hodnotenia, a teraz fakt nechápem čo na tomto všetci videli. Až mi zostalo zle z toho - úplne obyčajný príbeh o chalanovi, čo sa považuje za romantika, a dievčati, ktoré nevie čo vlastne chce... A keď už sa zdalo, že klišé ustupuje, prišlo ešte väčšie. No a tie dialógy medzi nimi, ale vlastne v celom filme - úplne nevýrazné, svojim spôsobom až absurdné. OK, hľadať v Láske logiku je asi zbytočné, ale aj tak - úplne podriemerný film, až egocentricky zameraný len na nich dvoch. Jediné, čo ma bavilo bola Britt Robertson, ale to je príliš málo na to, aby to tento film dokázalo zachrániť, takže pol hviezdičky - dokonca by som povedal, že hraničiace s odpadom. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Příběh o sbližování dvou mladých lidí, vezoucí se na romantické, přesvědčivé vlně. Vyhýbající se zbytečným oplzlostem a přehnanému humoru. Úsměvné, a velmi citlivé. Sympatické postavy (chlapec snad až moc dokonalý). Průběh i závěr je což o to předem daný, přesto se svým pojetím vymyká a představuje jednu z nejzdařilejších teenromancí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama