Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Takovej film ani ryba ani rak. Rozhodně to neni ani komedie, ani drama a k romantice to má taky docela daleko. Přirovnal bych to k teenage verzi "Before Sunrise". Sćenář je celkem klišovitý a předvídatelný (přiblblí kamarádi, přítel idiot, kondom na poličce..), většinu už jsem navíc viděl jinde a líp. Co je ovšem úplně do očí bijící je casting. Jak může někdo věřit svalnatýmu dvacetiletýmu klukovi s obličejem jak z Armani katalogu že je školní loser co nikdy neměl sex a jeho jediní dva přátelé jsou tlustej černoch a metr vysokej brejlatej McLovin s ofinou. Průměr který neurazí ani nenadchne ale Second Time už bych to vidět nechtěl. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já doufala, že na konci se nám dostane vysvětlení, že oba hlavní protagonisté si jedou těžce v drogách a proto mluví jako filozofující primitivové, no, na drogách. Hloupé, i na teenagery, dětinské postavy, které jen říkají nějaký věty, jenom prázdný slova. Na konci mi z toho vylezl film: Bla bla, screw it, bla, hezká písnička, bla bla bla, screw it, bla, titulky. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale áno, celkom sympatický film, ktorý to zvláda aj bez ksichtoknižky (čítaj: fejsbuk). Čakal som trápny romantický film s trápnym hereckým (moderne twajlajtovským) obsadením a dostal som celkom obyčajnú romantickú komédiu/drámu, ktorá hlavne stojí na dialógoch skoro celý film! Pokial vás zaujmú hlavné postavy, tak máte vyhrané a pokiaľ vás zaujme totálne obyčajný a reálny vzťah s totálne normálnymi dialógmi, tak máte tiež vyhrané. Film pri ktorom sa nedá prehrať :-) 80% - 4* ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Mně se tohle třeba fakt líbilo. Ani nevím proč přesně, ale je to ten typ filmu, kdy na něj myslím ještě dalších 12 hodin po shlédnutí. A to mám ráda, teda pokud to není vyloženě z toho důvodu, že by byl film vážně mizerný. The First Time je zkrátka taková romantika plná zajímavých pohledů na věc, plná pěkných herců, a obsahujíc jemnou atmosféru s parádní hudbou. Nic moc sentimentálního, ale i přesto by vás to mohlo dostat. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama