Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stuck in love je jako šťeňátko zlatého retrívra. Zprvu je to roztomiloučké až běda a vy byste to v jednom kuse tahali za ušiska a strkali tomu pěst do bezzubé chlebárny. Potom to však naroste do velikosti nasteroidovaného telete, začne to srát všude, kam se podívá, a když vám to jednoho dne udělá loužičku vedle postele, tak se mu v tom už neodvážíte vymáchat držku, neboť se děsíte strašlivé odvety. Ale dost vznešené alegorie. Tento snímek přetéká uměle a neuvěřitelně vyhrocenými zvraty. Je to další z dlouhé řady rádoby nezávislých srágor a lízačů kaďáků nejhrubšího zrna, jenž útočí na divákovy city tak vychcaně a prvoplánově, až má chuť se vyzvracet do kapuce spolusedícího v kinosálu. Ale na druhou stranu to byla vskutka milá a zábavná jízda, čas s ní uběhl jako křeček na pervitinu a věřte tomu nebo ne, té slizké skoro dvouhodinovky nelituji. Po zasazení do složitého algoritmu mi vyšly tři hvězdy. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Na hodinu a půl jsem odletěl. Vnímal jsem pouze ten nádherný film, plný emocí, skvělých hereckých výkonů, nádherné hudby a života tak, jak je. Všichni herci naprosto dokonalí (cameo Stephena Kinga je boží, ikdyž jen telefonické) a Logan Lerman zase válí (jen škoda, že měli s Natem Wolffem jen jeden krátkej dialog, mohlo jich bejt víc). Prostě nádhernej film se vším všudy a asi nejhezčí film od Perks of Being Wallflower, který jsem viděl. Navíc téma je mi dost blízký, protože taky občas něco napíšu. Už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí. (zastřelit kinodistributory že ty nejlepší filmy nedávají do kin). ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Hviezdičku naviac dávam za skvelé obsadenie, vďaka ktorému som si znovu vychutnal prekrásnu Jennifer Connelly, aj keď ma najviac bavil vzťah Lily Collins a Logana Lermana. Keď to sčítam dokopy, Stuck in Love postráda síce originálny príbeh, ale je to príjemná pohodovka na upršaný deň, ktorú dopozeráte s úsmevom na tvári. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

"Ty nejdůležitější věci se říkají nejhůř," a psát komentáře k filmům, které se mi vážně líbily, je pro mě vždycky mnohem těžší, než komentovat filmy ostatní. Je tolik věcí, které bych chtěla svým komentářem vyjádřit, chtěla bych popsat všechny emoce, které ve mně film zanechal, popsat, jak moc mě osobně zasáhl, ale bohužel je to pro mě nejspíš až příliš těžký úkol. Ve zkratce tedy jen řeknu, že se mi tenhle film moc líbil. Nejenom protože v něm hraje Logan Lerman, kterého můžu, a Kristen Bell, kterou vždycky ráda vidím v nějakém novém filmu, a protože celá atmosféra filmu byla prostě dokonalá. Možná ale taky proto, že Between the Bars je pro mě taky jeden z velmi důležitých songů a protože bych chtěla, aby se mě někdo zeptal, jaká je moje oblíbená kniha. Každopádně život spisovatelů je podle mě velmi vděčné téma, které je zde více než zajímavě zpracováno. Přiznejme si, kdo z nás by nechtěl být spisovatelem? Slova jsou tak krásná, když se umí správně používat a živit se psaním, musí být prostě nádherné. Ovšem pro to, aby mohl být člověk dobrým spisovatelem, musí něco zažít, nasbírat životní zkušenosti, které, jak nám ukazuje film Stuck in Love, nejsou vždy zrovna nejlepší. Ovšem i špatné zkušenosti nás v životě posouvají dál a to je nejspíš to jediné, na čem záleží. PS: Kde po světě chodí takoví kluci jako Rusty a Louis? A proč je nikdy nepotkám? /// "I'm so scared right now." "I know, I know."/// The potential you'll be, that you'll never see, the promises you'll only make. Drink up with me now and forget all about the pressure of days, do what I say and I'll make you okay and drive them away, the images stuck in your head." ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama