Reklama

Reklama

To, že se jejich manželství rozpadlo, ještě nějak Richard a Kate překousli. A jako praví Britové celkem elegantně rozchod zvládli. Ale když zjistí, že jejich penzijní fond se stal obětí bezohledného a ještě navíc francouzské tuneláře, rozhodnou se, že to už je přespříliš. Vypátrají, že muž, který je připravil o všechny úspory, právě koupil své snoubence diamant za 10 miliónů dolarů a je rozhodnuto. Vypraví se za ním s jasným cílem – uloupit drahokam a pořádně se tak zahojit i pomstít. Tato jejich výprava, která je zavede z Londýna nejen do Paříže ale i na francouzskou Riviéru, má ještě jeden efekt – ukáže se, že přes všechno vzájemné provokování, neschválnosti, špičkování a škádlení, není jejich vztah až tak úplně vyhaslý. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím shovívavě, Pierce Brosnan a Emma Thompsonová jsou skvělí a celou tuhle ztřeštěnost drží nad vodou svým šarmem.. Příběh o slizkém tuneláři bez zábran a zmizelém penzijku je v podstatě úsměvný, některé vtípky se povedly a jiné jsou holt trochu slabší, pro mě bezproblémově koukatelné.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky škatulkují snímek jako "francouzskou komedii" a nelze s nimi nesouhlasit. Přítomný šarm a uvolněnou sehranost páru Brosnan + Thompson však otravuje přílišná bláznovitost nezřídka hraničící s trapností. Jako spotřební zapomenutelná oddychovka na zaplácnutí času nicméně poslouží. Čistý průměr. ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

"Nie je toto príliš absurdné? Trápne? Hlúpe? Klišé? Ale však tam hrá P. Brosnan a E. Thompson, to bude dobré." Mám pocit, že niečo takéto si režisér/scenárista hovoril pri tvorbe. Obaja herci film vyťahujú s plným nasadeným charizmy a talentu, no plytký scenár jednoducho zachrániť nemohli, tak ho aspoň spríjemňujú. Aj keď ma to plytvanie talentom dosť mrzelo. Tajne dúfam, že toto nebolo jediné spojenie Brosnana a Thompson :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Strašně rád bych alespoň jednou v životě pověsil za koule do průvanu bohatého spekulanta vydělávajícího na lidském neštěstí a patrně proto mi nečinilo obtíže fandit exmanželskému páru při honbě za svými legálně ukradenými financemi. Navíc to mezi nimi velice slušně jiskřilo, o vtípky nebyla nouze a i když to bylo celé takové lehce pitomé, tak já se bavil. Zejména při výstupech jejich hackerského synka, jehož sarkasmus byl hodně výživný, ale také Jerryho kontakty z utajované minulosti byly vynikající. ()

William_Kirk 

všechny recenze uživatele

Je to takový malý film, který od první scény navodí pohodovou atmosféru a lehký úsměv, že se sice nesmějete od ucha k ucha, ale skvěle se bavíte. Postavy příjemné, kterým fandíte, slizký záporák a občas zvrat, který nečekáte. Sem tam sice přehnané, zřejmě se záměrem připomenout Brosnanovu bondovskou kariéru, a lze to odpustit, a přitom pořád vtipné. Brosnan skvělý, připomínal mi zde svou rolí Remingtona Steela, Emma Thompsonová se k němu hodila. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Londýne, Paríži a vo francúzskom mestečku Antibes. (dyfur)
  • Po plážovom volejbale si v bare Kate (Emma Thompson) objednáva martini, čo je jasná narážka na filmy Jamesa Bonda, ktorého hral aj Pierce Brosnan, ktorý v tomto filme hrá jej manžela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama