foto

Eleanor Matsuura

  • nar. 16.7.1983 (36 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ivan je jen jeden
2017 Liga spravedlnosti
Wonder Woman
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Dokud nás smrt nerozdělí
Dáma v dodávce
MI-5: Vyšší dobro
Residue
2014 Blood Moon
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Manželská rána
2012 The Grind
2009 Lovci (TV film)
2007 Magicians
2006 11. září
After the Rain
Dveře dokořán
2005 Very Social Secretary, A (TV film)

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál)
A Certain Doom (S10E16)
The Tower (S10E15)
Look at the Flowers (S10E14)
další epizody (5)
2019 The Rook (TV seriál)
Chapter 3 (E03)
Chapter 1 (E01)
Into the Badlands (TV seriál)
Dračí zub, dráp panterův (S03E12)
Živí mrtví (TV seriál)
What It Always Is (S10E05)
Silence the Whisperers (S10E04)
Lines We Cross (S10E01)
další epizody (9)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Tygr přichází k hoře (S03E05)
Slepí kanibalové (S03E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (4)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Bodnutí škorpióna (S02E08)
Dlaň železného lišáka (S02E04)
Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Angelus Iratissimus (S03E09)
Alis Volat Propriis (S03E07)
další epizody (6)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fatherly Love (S07E04)
2012 Hacks (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2011 Silk (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
The Fades (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Money (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
System Addict (E02)
Lunch Monkeys (TV seriál)
The Old Guys (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál)
Sontaranská lest (S04E04)
Moje rodina (TV seriál)
Sousedské šarvátky (S08E05)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Ben Stiller (S01E01)
Podfukáři (TV seriál)
The Lesson (S02E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky