foto

Eleanor Matsuura

  • nar. Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Liga spravedlnosti
Wonder Woman
2016 A Midsummer Night's Dream (TV film)
2015 Dáma v dodávce
Dokud nás smrt nerozdělí
MI-5: Vyšší dobro
Residue
2014 Blood Moon
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Manželská rána
2012 The Grind
2009 Lovci (TV film)
2007 Magicians
2006 After the Rain
Dveře dokořán
11. září
2005 Very Social Secretary, A (TV film)

TV seriály

2017 Into the Badlands (TV seriál)
Dlaň železného lišáka (S02E04)
Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2015 Cuffs (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ira Deorum (S03E10)
Angelus Iratissimus (S03E09)
Alis Volat Propriis (S03E07)
další epizody (6)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Hacks (TV seriál)
2011 Fades, The (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
The Royal Bodyguard (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Money (TV seriál)
Vexed (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
Lunch Monkeys (TV seriál)
Old Guys, The (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál)
Sontaranská lest (S04E04)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Komparz (TV seriál)
Ben Stiller (S01E01)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace