Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh jedné americké rodiny, která se záhy po přestěhování do jihovýchodní Asie ocitne uprostřed státního převratu. V krajině, kde každý cizinec je okamžitě zatčen a popraven, se zoufale snaží dostat na bezpečné místo. (A-Company CZ)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (357)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas je takhle dobré využít služeb třeba v RegioJetu nebo jim podobným a pustit si během dlouhé cesty i něco z jejich nabídky. Tenhle film tak nějak unikl mé pozornosti v době svého vzniku, ale když se nudíte, je dobré sáhnout i po něčem, o čem vůbec nic nevíte. Asijské země mě lákají už dlouho, ale některé z nich jsou dost nestabilní (stejně jako ve Střední či Jižní Americe) a je lepší se jim raději vyhýbat. Turisti a hlavně běloši jsou trnem v oku nejen některým Afričanům nebo Arabům. Boj o přežití čtyřčlenné rodiny byl místy vážně zajímavě natočený. Hlavně prostřední pasáž s úprkem z hotelu, masakru lidí, atd…Je tu ovšem i dost věcí nelogických, při kterých si budete plácat po čele. Owen Wilson podal slušný výkon a jen škoda, že Pierce Brosnan nedostal více prostoru. Akční nářez se sice nekonal, ale lepší průměr si tento film určitě zaslouží. 60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Intenzivní napínačka, u které se až stydím, že jsem ji takovou dobu odkládal. Rodina s dětmi se na dovolené v Asii ocitne uprostřed převratu, ve kterém místní loví američany a je to atmosferická jízda jako prase. Potěší áčková herecká hlavní dvojka, přiměřená stopáž, která ani na minutu nenudí, a hlavně všudypřítomná akce, paranoia a zběsilý útěk před násilníky. Jednoduchý, ale krásně funkční celek, jehož nejvetší předností je schopnost přišpendlit diváka do sedačky, a to se mi zas tak často nestává. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Solidní, akční, Rková záležitost jejíž hlavní devízou je velmi svižná první půlka. Škoda, že v té druhé už to nemá takový drajv a hlavně kdo se těší na Brosnana, tak bude asi lehce zklamán. Nestárnoucí Pierce se tu všeho všudy objeví zhruba na 15 minut a i když si svůj part odehraje z přehledem, tak mohl dostat větší prostor. Wilson jako milující otec celkem uvěřitelný takhle se má prostě chlap v podobný situaci zachovat. Takže na konec celkem dobrý, ale mohlo to bejt lepší. Občas mi trochu vadila i ta příliš akční a zběsilá kamera. Trochu to zklidnit a sem tam použít stativ by neškodilo. Vidím to na lepší průměr, ale dalo se z toho vytěžit ještě větší peklo.60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání. Plusem je, že se No Escape rozbíhá rychle a nepoleví až do konce, ale příliš nemá čím zaujmout. Akce je průměrná, krve poskrovnu, Wilson se zde nehodí, Brosnan si svou roli naopak užívá, ale příliš prostoru nedostal. Oceňuji aktuální a neokoukané téma. Vcelku příjemná zábava, která neurazí. 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tady u toho vysloveně váhám s hodnocením. Má to švih, nestačila jsem ani mrknout okem a byl konec. Škoda, že Pierceovi se tam moc prostoru nedostalo, ale i tak byl báječnej. Kdo mě ale překvapil, tak to byl Owen, protože jsem ho jako taťku snad neviděla ještě v žádném jeho filmu a tady bych ho jako tátu brala okamžitě i já. Co mně ale nějak neštymovalo, byla ta zázračná aura kolem jejich rodinky v takové masakrální atmosféře. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (9)

  • Filmovalo sa predovšetkým v Thajsku, Kambodži a záverečné scény aj vo Vietname. (MikaelSVK)
  • Annie (Lake Bell) sa počas scén barikádovania v hoteli menia medzi prestrihmi menia topánky. Keď sa schováva v kúpeľni, je obutá, keď odtiaľ beží zaterasiť vchodové dvere, je vyzutá, a keď beží otvoriť dvere, je zase obutá. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (více)

Reklama

Reklama