foto

Jim Lau

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Benched
For Izzy
2015 Pocket Listing
Převrat
2014 Yes, And...
2013 Pařba na třetí
2011 Guadalupe the Virgin
2010 Burning Palms
2007 Ping Pong Playa
2002 Pomoc!!! Já mám rande
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 American Tragedy (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Podivná hra (TV film)
Úchyl
1994 Konečná volba
1993 Strážce Moře (TV film)
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
Žádné strachy o prachy

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Saving Face (S02E04)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
2015 Krize (TV seriál)
The Lees of Los Angeles (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Ať plynou časy zlé (S08E22)
2011 Luck (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Doc's (S04E06)
Everybody Hates the First Kiss (S03E13)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Minimum Wage (S03E08)
Everybody Hates Gambling (S02E19)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
Povolání: Zloděj (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Class President (S02E02)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Rodney (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Between the Sheets (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Firefly (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rescue 77 (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
Na jedné lodi (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Marco Polo (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)

TV pořady

2006 Bojová akademie (TV pořad)
1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace