Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(pořad)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenze (60)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase až tak trapný se mi tento slovenský televizní pořad nezdá. Po všech těch ubohých reality show se na tohle dá alespoň dívat. Čtveřice „dobrodruhů“ herců občas plní zajímavé úkoly, to že se u toho chovají jak idioti to už je věc druhá. Navíc se divák může alespoň podívat na několik zajímavých míst u našich sousedů. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Hlavne prvé 3 alebo 4 diely boli naozaj skvelé. Kto má rád Partičku tak si isto príde na svoje. Ba čo viac, môže sa dozvedieť o rôznych krásach Slovenska, o ktorých by inak nemal ani páru. Ja osobne som si vyhliadol pár miest, na ktoré by som sa určite chcel vo voľnom čase vydať. Skvelá zábava, viacero zaujímavostí, miestami však málo alebo naopak až príliš veľa humoru. ()

Reklama

stolista 

všechny recenze uživatele

Česká Partička mě prozatím míjí (nevím,jestli je to dobře, nebo to stojí za zkouknutí..), ale tohle je docela fajn cestopis po Slovensku. Jasný, je to dělaný televizí, takže to má ten nádech "reality show".. ale dá se to. Taková příjemná 40minutová oddychovka a člověk se něco přiučí o bratrech sousedech. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

5*je hlavně za první sérii, která je na 10*, je geniální, a považuji jí v rámci TV zábavy za jednu z nejlepších věcí, které jsem viděl, jelikož jsem se smíchy válel skoro po celou její dobu. Čtveřice chalanů Jakab + Kemka + Latinák + Miezga tady ve své sehranosti dokázala předvést to nejlepší v rámci svého humoru, který praktikují na slovenských obrazovkách již mnoho let. __________________________________________________________________________________________________ Škoda jen, že v dalších sériích se už Dangl klasicky utrhl ze řetězu, a začal do formátu cpát různé další věci jako trpaslíky, po zrušení Partičky také hry z ní, které sem vůbec nepasovali, a taky humorné situace už působili oproti první sérii dost uměle. ()

TheNext 

všechny recenze uživatele

Na slovenske pomery, veľmi podarená show, 4 skvelý zabávači na cestách po slovensku predstavujú všetky kúty slovenska kam sa môže človek vydať na túru. Všetko v rámci slušnosti a slušného inteligentného humoru, keď že v dnešnej dobe je to ako prírodný ukaz niečo takéto zbadať na TV obrazovkách, najmä po tom čo tu straší Farma kde nebola ani jedna epizóda bez hádok a nadávok, a o Hotely Paradise ani nehovorím, alebo Extremné rodiny (robiť si srandu z postihnutého chlapca je fakt úbohe) . Táto štvorica si jednoznačne zaslúži 5 hviezdičiek. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno