Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (151)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Po úmorné slaďárně Navždy spolu působila tahle netradiční romance jako balzám na duši. Kim Kold je v roli nesmělého hromotluka naprosto odzbrojující, takže mu celou dobu držíte palec, ať mu už konečně nějaký ten vztah klapne. A rozhodně je už na čase, protože ta jeho máti by obstála i v obsazení posledního snímku M. Night Shyamalana. Tomuhle já říkám romanťárna ze života. Kdybych přimhouřil oko, tak tam ten pátý kotouč nejspíš naložím. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o kulturistovi, který žije s matkou, která je hroznej pedant i přesto, že je Dennisovi 38 let. Dennis hledá vztah a když se na svatbě strýce s thajkou dozví, že v thajsku se snáz hledají ženy, rozhodne se tam vydat, ale tak aby o tom matka nevěděla. Matce řekne, že jede na kulturistickou soutěž do německa. Po příjezdu do Thajska zjišťuje, žeopravdový vztah se zde sežene hůř než čekal.... Filmek má poklidné tempo, které trvá celý film. Určitě je to zajímavý filmek a nabízí pohle na kulturistu, který je machr v cvičení, ale v osobním životě je zakřiknutý a neumí to s ženami. Mě se filmek líbil a dávám mu 90% :) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si říkal, že ta postava mi něco připomíná. No a když jsem se pak podíval na filmografii režiséra, bylo mi vše jasno. Mazel je takovým rozšířeným vyprávěním mini filmu Dennis, který mě už tenkrát zaujal. No a stejně tak mě zaujal i tenhle film. Kim Kold hraje tichého, introvertního hodného kluka, co má třikrát víc svalů, jak já v pupku tuků. Nehraje ho špatně a stejně tak není špatně napsaný samotný příběh, který se odvíjí tak nějak klasicky, ale vy stejně celou dobu doufáte v pozitivní zakončení. Skandinávci tyhle realistické životní dramata prostě umí a tak i tenhle film jsem si mohl díky nim maximálně užít. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tak a z kraťasu sa nám stal celovečerák, ktorému však musím dať hviezdu dole. Nie preto, že by bol snáď menej kvalitnejší, ale možno práve naopak, pretože v ňom panovala natoľko tiesnivá atmosféra, ktorá priam sŕšila z pohľadu na utrápeného človeka, ktorý sa mnohokrát nevedel vzoprieť vlastnej matke a prekonať svoju introvertnú povahu, až som sa za neho celý čas modlil a dúfal, že čím skôr nastane šťastný koniec, pričom táto tiesnivá atmosféra mi pochopiteľne nerobila príliš dobre. Neviem, či som sám, kto toto dánske drama tak mimoriadne vnútorne prežíval, až to pekné nie je, ale som za Dennisa šťastný. Dennis ala Kim Kold je veľký sympaťák, ktorému od začiatku do konca budete držať palce a jeho matka, Elsebeth Steentoft, hnusná potvorá, ktorej naopak budete želať náhly srdečný infarkt. ()

BigMarthy 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale Dánové zkrátka filmy umí. Každý rok je toho důkazem. Snímek mě připoutal k televizi železnými okovy, měl spád, od prvních okamžiků zaujal. Výborná práce s kamerou, čistá, seversky signifikantní. Mazel nepředstavuje soubor okázalých výbuchů emocí, projev postav směřuje spíše dovnitř. Herci nepůsobí černobíle, stejně tak ani děj. Sympatický Denis je introvertní kulturista, který netouží po prázdné noci strávené s cizí dívkou. Stejně tak se snaží své stíny zastírat lží. Jeho mohutná postava skvěle kontrastuje s drobnou matkou, která v domácnosti vládne silnou rukou a citelně se dotýká jeho duše. Zpočátku není schopen odporovat, ale postupem času film ukazuje pravou sílu lásky. Lásky k vyvolené dívce, stejně tak i lásky k matce, která chce svého syna jen pro sebe. Možná jsem prozradil až moc, ale tento zážitek byste si rozhodně neměli nechat ujít. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama