Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer často balancují se svými parodiemi na hranici vkusu a trapnosti. U Starving Games to překvapivě až takový provar není, ačkoliv i tady se vyskytuje v menších dávkách fekální humor. Scénaristé zparodovali snad celý scénář prvního dílu HG a nutno přiznat, že několik scének se opravdu povedlo a když postupně přišli na scénu Gandalf, Expendables nebo Avengers, tak bylo o druhé hvězdě v hodnocení definitivně rozhodnuto. Škoda jen, že pánové tvůrci sráží kvalitu svých děl pořád stejnými přešlapy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Většina momentů nestojí za moc a je to spíše trapas, ale najdou se i momenty které stojí za to a pobaví. Rozhodně to není tak marné, jako nějaké jiné parodie (z letoška třeba odpadová Scary Movie 5). Skvělý výběr hlavní hrdinky - ta podoba! A Expendables byli taky výborní. Stallone. :D 45% ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale takhle se parodie prostě točí v režisérském duu Jason Friedberg a Aaron Seltzer. Vtipné to je, ale spíš jen v první polovině a některé vtípky stojí za to např.: "Sestra mi ráda čte." A následuje záběr a v ruce knížka Fifty Shades of Grey, dále tam je třeba Fruit Ninja atd. Jinak se to dost drží předlohy, takže parodie jak má být. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Naserte si "Hunger Games", film je totálny prúser, ale je sranda sa pozerať na túto ftákovinu očami "nezaujatého kukatela BattleRoyale a RunningMana - a pritom už 6. rok na kresle samozvaného prezidenta"! Šťastlivec vyhrá nakusnutú uhorku! No kto by nebol "happy"?! Film z kategórie "splachovač hajzlov", ten môj som zapchal, preto si tento cením. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Zase takové hovno to nebylo, aby to mělo 38 procent, to se docela divím. Jasné, je to parodická komedie, takže nic zvláštně výjmečného ale na to si to ani nehraje a to je jedině dobře. Některé scénky jsou vyloženě trapné ale u některých se naopak smějete jak dábel. Jo, dokázalo to pobavit a o tom komedie je. 3 hvězdy jsou z mého pohledu hodně férové hodnocení. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno