Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh odvážného mladíka Devona Milese, který chce dovést svou školní kapelu k vítězství. Sám je tím nejtalentovanějším bubeníkem, jaký kdy byl, ale velmi brzy zjistí, že cesta na vrchol vyžaduje víc než nadání. A co teprve když mu hlavu zamotá láska? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

cab 

všechny recenze uživatele

Film plny afroamericanu, ktery neni tak hloupy, jak se muze na prvni pohled zdat. Ano, hrdina je talentovany a velmi sebevedomi mladik s proriznutou pusou, ktery nade vse miluje hudbu a bubnovani. Dokazat pozici nejlepsiho bubenika a vest celou kapelu k uspechu ve skolnim preboru kapel je bezesporu trnita, ale i pres jasne klise, jsem byl svedkem nadsene prace hercu, talentu rezisera vydat ze vsech maximum a pri tom nenudit divaky, uzasne choreografie kapely, dobrych rytmu a obcasnemu hlaskovani. Na ciste ctyri hvezdy mi to stacilo. 80% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný film z netypického prostředí, který ale rozhodně stojí za to. Neznám žádný jiný film, který by byl založen na dění v univerzitních pochodových kapelách. To je určitě rarita a vítaná změna mezi velkým množstvím jiných filmů ze školního či univerzitního prostředí. A musím říct, že tenhle film funguje skvěle. Měl jsem obavy, že se budu nudit, ale místo toho jsem zaujatě sledoval film. Bál jsem se také, že mi bude vadit černošské osazenstvo filmu, přece jen tam bylo černoššských herců až příliš. Ale naopak, hodilo se to do toho příběhu a rozhodně to je příjemné zpestření. Prostě skvělý výběr tématu pro film a skvělý nápad s česnošskými herci. Já jsem byl spokojený a tenhle film mne velmi příjemně překvapil. Dávám čtyři hvězdičky s konstatováním, že originálních filmů z nám neznámých prostředí není nikdy dost. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru naprostý průměr, který nenadchne, ale ani neurazí. Klasický příběh o chlapci, který si uvědomí priority a dotáhne díky svému nespornému talentu hudební sbor až do finále velké soutěže o padesát tisíc. Drumline nemá žádná esa v rukávu, jede přesně dle starého známého schématu, přesto však solidně zabaví. Ano, přiznávám, není to žádná pecka a nejspíše na tento snímek brzy zapomenete, ale pokud se nudíte a nemáte co dělat, je to jedna z věcí, která vám pomůže z nudy ven. ()

billyador 

všechny recenze uživatele

Že jsou amíci divní, to většina z nás vidí podobně. Ale že jsou až takhle ujetí, to mne překvapilo. Film o pro nás vcelku nepředstavitelné záležitosti s nechutným militantním podtextem, jaký snad umí jen ve státech. No příběh celkem normální o tom, jak jsi dobrej, jak to všem ukážeš, ale až uvědomění si některých základních věcí fungování v teamu ti ukáže, že i špička "nepřebije" sama celou kapelu. A tak si až řikam, proč 4 hvězdy. No povím Vám to, film má prostě drajv a ikdyž tušíte, že tohle musí skončit hepáčem, jste přilepeni k obrazovce a dostává vás jedno bubenické choreo za druhým i ten jednoduchý děj který se odehrává mezi údery do nástroje. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie univerzitných školských kapiel. No ten Devon bol nehorázne excentrický, aj keď časom sa aspoň trochu uvedomil. Ale aj tak si ma veru nezískal, aj keď už prijal akúsi pokoru, tak či tak tá suverenita bola iritujúca. A neviem prečo tak strašne do popredia školských kapiel v tomto filme pchali sekciu bicích nástrojov, ktoré síce udávajú rytmus ale sami o sebe pôsobia viacmenej monotónne. Mňa osobne vždy viac zaujmú tie dychové nástroje, ktoré sú akoby srdcom kapely (tie bicie sú skôr jej pulzom). A asi každému bolo už od začiatku jasné kam celý tento film speje, no a hoci to už vyzeralo, že to bude bez klišé, avšak napokon predsa len na záver zavítalo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v americké Atlantě. (Terva)

Reklama

Reklama