Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Bez pochýb béčkový film, ale vidieť po kope Danny Trejo a Mickey Rourke stálo za to. Škoda, že M. Rouke dostal postavu len Blacksmitha a tak bol malo čo na obrazovke. Vedel by som si ho predstaviť skôr ako nenažratého brata Reda Cavanaugh (Rola). Niektoré filmy pozerám len čisto kvôli angličtine a tento v originálnom znení nevyznel až tak zle, takže prižmúrim oči a dám 50%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nóóó, ať to napsal kdokoliv, je to hotový trhák........... Úvodních pět minut je nádhernejch. Kreslené, povedená hudba, herci no prostě začátek, který vás strhne přímo do děje. Zatím to šlape. Banda zlodějů a vrahů se posléze vydává do města Edenlake, aby zde uloupili zlato z místní banky. Pak dochází k očekávané zradě a někdo při ní zemře. Byl jsem překvapen kdo to je, ale jen na chvilku. Městečko je posléze přejmenováno na Tombstone. (Pohřební kámen). To vše ani ne za patnáct minut. To pravé Peklo totiž teprve přijde. CITÁT - Není snad krásnějšího zvuku, než zoufalí nářek trpícího.......... DIALOG - GUERRERO - (Danny Trejo) - Máte na skladě nějaké rakve? REVEREND - (James Jordan) - Proč? Vy s nima podnikáte? GUERRERO - Dá se to tak říci. REVEREND - Kolik jich potřebujete? GUERRERO - Šest............. Mickey Rourke (Black Smith) vypadá příšerně a Dany Trejo je jako vždy charismatický. Film má pár viditelných chyb. Například obrácený kříž vypálený na hrudi prostě v některých záběrech není na hrudi vidět..... nebo hodiny v salonu - po roce začnou tikat, ale v některých záběrech je vidět, že opět stojí. Ale to jsou jen takové drobnosti. V Tombstone bude tak jako tak pěkně horko. CITÁT - ....a ten teď hnije v zemi........... Po půl hodině to ztrácí tu úvodní krásu, přidávají se logické chyby, špatný střih, divné momenty a zmatečné scény. Ale i přes těch několik nedostatků je to velmi koukatelné až lehce Tarantinovské. CITÁT - Čas běží....... Jo a i kamera je někdy povedená. Dám tomu tři za 60%. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Westernové déčko, od kterého jsem si dost sliboval-bohužel realita je trochu jinde. Jelikož Danyy Trejo je můj oblíbenej ultra záporňák a westernovej žánr mám rád, tak jsem se těšil na akční podívanou plnou svištících kulek a nablejskanejch koltů. No a M. Rourke jako satan, tak to už je sakra lákadlo. Celkově je to takové mdlé a že by to byla nějaká obrovská řežba-tak to teda opravdu není. Bohužel tohle je už celkově pod průměrem, kde to místy i nudí. 40 % ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádní Béčko :-) Danny Trejo a Mickey Rourke, to je hodně dobrá kombinace a oba jsou prostě drsný. Nápad se sbíráním duší pro Satana se mi líbil a ztvárněné peklo taky. Westernové přestřelky nemaj chybu, ikdyž občas zmatené, ale zase pár zpomalenejch záběrů a to taky můžu. Prostě zápory střídají klady, ale těch je o maličko víc. 72% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový film do nepohody, kterému vlasně nemůžu nic vytknout a zároveň mu nemůžu prdnout více než 3rudé. Skoro bych řekl, že vyšší hodnocení by film samotný urazilo.Takovýhle hrubozrný, jednoduchý, levný, na nic si nehrající brak-s příběhem zaplivaným jak rodokaps věky ležící na veřejných hajzlech, který celý film táhne jeden tetovaný mexikánec s xichtem připomínajícím poblitou a rozbitou tahací harmoniku na dně popelnice-ani větší ambice nemá. Když se pak v téhle freak peep show-jako zlatý hřeb-před kamerou párkrát projde "zrůda kdysyfešák Rourke" o pár kilo nateklejší než posledně aby s Dannym prohodili pár břidkých dialogů-musí být každému hned jasné co je tohle za můvíčko. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama