Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

No páni, tohle jsem od toho nečekal !! Dost dobrá práce, sice ta kamera až moc často zaujímala neobvyklé polohy a to mě postupně začalo štvát, hudba je také spíše průměr, no jinak to je příjemný počin... Danny Trejo na to že mu táhne na sedmdesát má lepší formu jak kde jaký čtyřicátník. A zbytek hereckého obsazení se musí také pochválit. Vážně jsem čekal, že film párkrát prokliknu, abych si ušetřil čas a dám tu jednu hvězdu, ale to se nestane ... HODNOCENÍ: 69% (3*) ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

co povedat na film, ktory je "direct to DVD" a je uplne hlupy... no neviem... skusim takto... Uz z uvodu ked sa Rourke predstavi ako Lucifer z toho srsi konina... tak som si povedal OK ... nenarocna zabava s Trejom v hlavnej ulohe... aspon sa zasmejem ... nebolo to take blbe... teda bolo, ale nechcelo sa to ani hrat na serioznu zalezitost... takze kvitujem. To, ze okrem Treja, ktory hra dokola drsnaka a Rourka - Satana tak uz nikto iny nepodal herecky vykon je mensie minus... Popravde som aj cakal (kedze ide o R-ko), ze krvi pri strelbe bude este viac ako u "Odretazovaneho Djanga" co sa zial nestalo... na rozresetovaneho Treja bol sice pekny pohlad, ale to bolo asi tak vsetko. Zaver je predvidatelny uz od prvej tretiny filmu a nicim zaujimavy... takze asi takto. Cakal som nenarocnu, ale krvavu blbinu a dostal som len blbinu... 45% ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kupodivu zábavné. Fakt mě toto překvapilo. Čekal jsem, že když v tom hraje seschlej Trejo, tak to bude stát za pendrek, podobně jako třeba "Mačeta" (Bože, to byla nevtipná hovadina), ale ono to ušlo. Párkrát jsem se i zasmál a ten Trejo, který vypadal spíš jako hobit s koltem než drsný pistolník západu, nehrál zas tak nevýrazně, jak u něj bývá zvykem. Jen nechápu, proč do takové role obsadili zrovna jeho - i když ne každý se vzorově hodí na desperáta s kolty proklatě nízko, že pane Eastwood ?! - Dodatek pana Steroida: Miky Roura by měl dostat oskara za nejhůře vypadajícího herce ve filmu, či snad celého filmového průmyslu, buď je nemocný, nebo to má ze steroidů, nebo prostě se sebou provádí šílené praktiky stravování a hyzdění těla, jinak si to nedokážu vysvětlit - ten chlap vypadá čím dál tím hůř !!! ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

No potěš pán Bůh, teda Lucifer. Zajímalo mě to jen kvůli Dannymu "BADASS" Trejovi a kámošovi Rourkeovi, ale byla to chyba asi :) Chápu, že na starý kolena si chtěl Trejo zahrát ve westernu, ale takhle nee, to není ani do telky, natož dvd. Příběh na pohodu: šéfa bandy zradí brácha, zabije ho, ten se dostane do pekla za Luciferem a uzavřou dohodu, BADASS zabije zbytek bandy a Pekelník ho nechá živýho na světě, takže klasická vyvražďovačka, která dopadne jak jinak, SPOILER než pokračováním na dvojku, wtf? Pro mě to nebyla ani ta oddechovka, spíš jsem se chytal za hlavu. Těch pár dobrých přestřelek je hodně málo..Chci Machete!! 3/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, kvůli Dině Meyer dám i western. Spojení horroru a westernu fakt nemusím, tohle je naštěstí spíše spojení akčního filmu a westernu jen zápletkou o desperátovi, který se vrátí pomstít z pekla, lehce šmrncnuté. Danny Trejo si roli užívá, má na to ksicht i tetování, stejně jako Mickey Rourke, který se tady moc neunaví a nenadře, ale ten jeho ksicht se hodí už jen na ďábla. Dina Meyer je tradičně kouzelná, i když nv roli šrifovy vdovy a ne nějaké barové poběhlice. Film má spád, akční scény působí dobře, ale přesto je zdlouhavý a minimálně o dvacet minut delší než by měl být. 2.5* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, čo Mickey Rourke v Bukurešti pri natáčaní videl množstvo zúbožených túlavých psov, sa rozhodol založiť útulok veľkosti futbalového štadióna pre viac ako 100 000 psov, do ktorého plánoval investovať až 2 000 000 amerických dolárov. (whack)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)

Reklama

Reklama