Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze (Danny Trejo). V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi (Mickey Rourke), který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kdyby rejža natáčel jen videoklipy, bylo by to fajn. To taky nemá žádnej děj, nad nesmyslama člověk mávne rukou a hlavně ... může si tam krásně hrát se světlem a detaily jako tady a nikdo mu nevyčte, že to je bezduchá hovadina. Bohužel natočil toto. Nu, u filmů s Trejem nemůžem čekat moc intelektuální zábavy,zvlášť, když čerta hraje vyžranej Rourke. Půl bodu za hezkej xichtík hrdinky, půl bodu za pár pěkných scén se světlem, jeden bod za exteriery a kostýmy ... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Roel Reiné to tentokrát poriadne prestrelil. Nie žeby natáčal jeden skvost za druhým, ale napríklad také Rallye smrti 2 stálo za pozretie. Tento paškvil pozostávajúci z nosnej témy z Vrany obohatenej o kulisy starého dobrého Divokého západu a vyšperkovaný takým počtom lietajúcich guliek, že by sa za to nemusel hanbiť ani Sam Peckinpah vo svojej Divokej Bande či Quentin v Djangovi, však postráda to najpodstatnejšie, dej. Celý čas, vynímajúc talk show s diablom, sa riadi heslom NABI A ZABI, čo sa po 15 minutách stane mierne unavujúce a navyše aj pokusy o sypanie hlášok so stone face sa poväčšine úplne míňajú svojmu cieľu, ešte šťastie, že zopár svetlých výnimiek predsa len zabodovalo. Čo už, Danny Trejo si takéto úlohy musí vychutnávať plnými dúškami, veľa ich už asi nebude, čochvíľa má siedmy krížik na chrbáte a to už je pomaly čas, aby úlohy rôznych sucho hláškujúcich badassov prenechal o 30 - 40 rokov mladšej konkurencii. Ale zatiaľ im ešte stále hravo dokáže nakopať zadok, a ak ho riadne naštvú, tak aj ten predok... ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Parádní Béčko :-) Danny Trejo a Mickey Rourke, to je hodně dobrá kombinace a oba jsou prostě drsný. Nápad se sbíráním duší pro Satana se mi líbil a ztvárněné peklo taky. Westernové přestřelky nemaj chybu, ikdyž občas zmatené, ale zase pár zpomalenejch záběrů a to taky můžu. Prostě zápory střídají klady, ale těch je o maličko víc. 72% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, kvůli Dině Meyer dám i western. Spojení horroru a westernu fakt nemusím, tohle je naštěstí spíše spojení akčního filmu a westernu jen zápletkou o desperátovi, který se vrátí pomstít z pekla, lehce šmrncnuté. Danny Trejo si roli užívá, má na to ksicht i tetování, stejně jako Mickey Rourke, který se tady moc neunaví a nenadře, ale ten jeho ksicht se hodí už jen na ďábla. Dina Meyer je tradičně kouzelná, i když nv roli šrifovy vdovy a ne nějaké barové poběhlice. Film má spád, akční scény působí dobře, ale přesto je zdlouhavý a minimálně o dvacet minut delší než by měl být. 2.5* ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Překvapující co může z Westernu vzejít když si stím někdo pohraje a tady si s tím tvůtci pohráli báječně . Nebyl to sice úplně Western , ale to je jenom dobře . A kromě příběhu který scénáristi sepsali přímo nádherně Danny Trejo si zahrál svoji roli tak jak měl a byla mu jak na míru šitá . ( 1.10.13/MAC ) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Během přestřelky v baru můžeme zahlédnout prchající, nahou dívku s viditelně silikonovým poprsím. Což v 19. století nebylo možné. (Lumberjack)
  • Poté, co společně Guerrero (Danny Trejo) a Calathea (Dina Meyer) odjíždějí z dolu na dostavníku zpět do města a jsou pronasledování bandity, je v několika záběrech vidět Calathea s puškou v ruce. V dalším záběru však puška mizí, poté se opět objevuje a nakonec ji znovu bere do ruky. (Beo.wulf)
  • Počas natáčania v rumunskej Bukurešti vošiel do scény túlavý pes. Mickey Rourke si ju adoptoval a dal jej meno Foxy. (whack)

Reklama

Reklama