Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se s tím zabít čas. Tenhle humor hodně zestárnul. To co mně přišlo směšné až roztomilé sleduji dnes s "busterkeaten" ksichtem. Nic zde mě nerozesmálo, ale to je u mě napjosto nojmájní, Údo. Louis de Funes a parta neschopných četníků kolem něj je naivní a jak je možný, že se při své debilitě dostali až na četnickou stanici? Díval jsem se na to znova po velmi dlouhé době a opakované reprizování této sérii jen škodí. 50% ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Energicky Cruchot coby Funes a mnozstvi vtipnych gagu.Tento Cetnik taky neni spatny.U me 3/5 hvezd.Funes a jeho sef Galabru davaji tomuto filmu "stavu".Tato komedie me dostane i po letech.Je vcelku dobra i komicka.Nezapomenutelny Louis de Funes coby cetnik Cruchot zde hraje prim a tato komedie vas chyti a nepusti...Davam 60 procent.Tento dil neni tak dobry jako jednotka.Avsak je stale komicky a plny strestenych situaci.Funese mam docela rad. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Další pokračování četníků už má několik hlušších míst a nějakou dobu trvá nostalgie vzpomínkama na předchozí díly. Nejdříve jsou, zřejmě, že jsou zastaralí, posláni všichni do penze. Zase tomu velí vrchní strážník Ludovic Cruchot (Louis de Funés). On, ale i ostatní: velitel Gerber (Michel Galabru), Merlot (Christian Marin), Berlicot (Michel Modo) a Tricard (Guy Grosso) se na penzi nudí. A tak využijí svou šanci, když chtějí navrátit pamět Fougassovi (Jean Lefebvre), který simuluje a nechá se zavřít do sanatoria pro veterány, protože se tam má jak v bavlnce. A protože byli vždy spjatí s uniformou, když nastane příležitost, vloží se do řešení dopravních problémů. To, že se oblékli do uniforem ale jen naštve jejich nástupce a začíná hon na šest nešťastníků, kteří nade vše milovali svou práci, protože jim dodávala alespoň chvilkový pocit moci. Výborná je epizoda na srazu hipíků a Cruchot má skvělá cinkrlátka kolem hlavy. Nakonec ale zabrání výbuchu v prachárně, ochrání děti z klášterní letní školy a tak nějak zlikvidují atomovou hlavici. Za odměnu se pak mohou vrátit do aktivní služby. Zkrátka ne vše staré patří do šrotu. Cruchotova dcera Nicole je už zde úplně nahrazena jeho manželkou Joséphou (Claude Gensac). Vcelku příjemná a stále ještě zábavná komedie o četnících. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle mého nejslabší díl z "Četnické série". Některé scénky povedené, ale na můj vkus až moc ujetých a trapných situací. V jiných dílech to je ještě v normě, ale tady je toho (hlavně ke konci) už přespříliš. Úvod na zámečku a Fugasova "ztráta paměti" jsou velmi dobré části, ale závěrečná sekvence s raketou je to nejhorší, co lze v této sextalogii vidět. 60% ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Jean Lefebvre (Fougasse) hrál v tomto díle četníka naposledy. V dalších dílech série se už neobjevil, protože většina jeho komických scén byla nakonec z filmu vystřihána. (Enšpígl)
  • Když sluha vede Cruchota (Louis de Funès) na koni a vypráví pohádku, jdou stále od zámku směrem k bráně. V následujícím záběru se ocitnou přímo vedle vchodu do zámku. (frolish01)
  • Natáčanie prebiehalo v Saint-Tropez, Gassin, Ramatuelle (v Château de Saint-Amé pre scény v kláštore), Gigaro (La Croix-Valmer), vo Vare a v Château de Nandy v Seine-et-Marne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama