Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +nezapomenutelné scény s mimozemšťany, atmosféra, hudba, stále zábavné figurky -samozřejmě po technické stránce to dnes není žádné wow, ale to mi u četníků nevadí/// Snad jen díky pozdějšímu datu výroby se podařilo natočit tento snímek s příchutí sci-fi. Že jo, kde by četníci byly po trikové stránce někde před 15 lety, kdy vznikali první díly. Zajímavé, zábavné a nezapomenutelné a možná taky nejlepší./// Celkem 89%/// ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Bylo to už devět let, co poslední díl četnické série spatřil světlo světa. Až se nechce věřit, že na toto téma ještě něco tvůrci vytvořily. Pátý díl je určitě lepší, než předchozí, byť se do děje vkrádá nervozita a Jean Girault nám za těch devět let taky trochu zestárnul. Přesto mám tenhle díl rád. Opět se povedlo vytvořit nosný příběh, který lze určitě označit za originální. Co zamrzí je neúčast mnoha herců s předchozích dílů. ()

Reklama

bloom 

všechny recenze uživatele

Už to není úplně ono. Ukazuje se, že Jean Lefébvre a Christian Marin byli důležitější, než se může zdát. Maurice Rish tam ještě jakž takž zapadá, ale Jean-Pierre Rambal je opravdu trapný. A Maria Mauban Claude Gensac taky nenahradí. Vše tedy zachraňují Michel Galabru a nemocný Louis de Funés. A daří se jim to s proměnlivým úspěchem. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Z mého opravdu mladého věku jsem si pamatoval tento díl jako můj nejoblíbenější. O pár let později (stále v dětství) jsem názor trochu přehodnotil. Mimozemšťani jsou fajn a považuju je za správně ulítlý nápad, přestože se k tomu autoři schýlili pravděpodobně kvůli nedostatku nápadů. Ale nemohu si pomoct, že tam těch scén s mimozemšťany a následky mohlo být více na úkor té pasáže s Cruchotem převlečeného za jeptišku. Je podle mě vzhledem ke stopáži přehnaně dlouhá a kvůli zápletce s emzáky až nepatřičná a rušivá, tudíž víceméně zbytečná. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Mimozemšťané jsou zde charakterizováni jako roboti s kovovou kostrou, lidsky vypadajícím obalem a schopností měnit podobu a hlas. O pět let později se objevil podobný typ robota (T-800) ve filmu Terminátor (1984). (Jan.Kanak)
  • Keď herec Jean Lefébvre (Fougasse) zistil, že jeho komické výstupy v predchádzajúcich častiach Žandárov vystrihávali častejšie, ako by si želal, rozhodol sa, že natáčania filmov série Žandár a mimozemšťania a Žandár a žandárky (1982) sa už nezúčastní. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno