Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

bloom 

všechny recenze uživatele

Už to není úplně ono. Ukazuje se, že Jean Lefébvre a Christian Marin byli důležitější, než se může zdát. Maurice Rish tam ještě jakž takž zapadá, ale Jean-Pierre Rambal je opravdu trapný. A Maria Mauban Claude Gensac taky nenahradí. Vše tedy zachraňují Michel Galabru a nemocný Louis de Funés. A daří se jim to s proměnlivým úspěchem. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Celá tematika o mimozemšťanoch vyznieva smiešne, naivne a hlúpo, ale tie jednotlivé okamihy - kedy sa posádka švihnutých žandárov dostáva do nevyhnutného kontaktu so spomínanou civilizáciou - jednoducho nejde nemilovať. Louis de Funés opäť exceluje a snímka je nabitá perfektnými hláškami a scénami. Som spokojná. ()

Reklama

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nemá ďaleko od príšernosti. To mimozemské ozvláštnenie je zlým snom rovnako ako nedostatok chrbtovej kosti tvorcov skoncovať so sériou v pravý čas. Hlášky sú o ničom, humor nebaví a najmä - pre senilných dedkov sa takto strápňovať je pre mňa nemilým zistením. Na tých 92 minút je to dokonca i moc pridlhé a to ignorujem pritom prítomnosť reklám. 2 asi zato, že žiadna postava nie je moc sympatická, ani nemá vyložene len maslo na hlave. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Můj určitě nejoblíbenější díl četníka i díky mé lásce k sci-fi. Snažím se udržet jedno oko přivřené a těch 5* tu nechat, přestože z dnešního pohledu pro mě žádný díl ze Saint Tropez není na takto vysoké hodnocení. Těžko se však vzdávám vzpomínek na mých necelých 10let a sledování stále dokolečka geniálního de Funese v dabingu, který nikdo nikdy nepřekoná. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tento díl z pestré palety humorných eskapád Četníků ze Saint-Tropez pro mě vždy bude patřit mezi ten nejvýraznější a asi i nejoriginálnější. Francouzští strážci zákona vs. Aliens From Outer Space:) Strážníci mají nyní co dělat s nemilými hosty z jiné galaxie. Urychleně musí vymyslet "Plán 9", jak nad návštěvníky z kosmu vyzrát, protože oni vládnou výbornými a nebezpečnými adaptačními vlastnostmi. Kromě množství legendárních scének (opět nesmí chybět temperamentní "Sestra řidička":) a hlášek má snímek rovněž famózní hudbu. Samotná melodie při přistání létajícího talíře, či kdykoliv přichází hrozba či jeden z "nich" je pro mě naprosto dokonalá a myslím, že by se právem mohla klidně zařadit na špičku "Best Sci-fi Movie Themes." "Šéfe, už tu jsou! Už ho mám! Ten tam dole, to jsem já, to jsem já!", "Váš pan manžel není Váš pan mažel, je to bytost z jiné galaxie, která nosí jeho tvář.", "Máte sklenici?" - "Sklenici?" - "Sklenici." - "Sklenici..."- "Sklenici na..." - "Aha, sklenici." :D ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Louis de Funès (Cruchot) o filmu prohlásil: „Pokračování bylo napsáno příliš rychle a natočeno ještě rychleji." A to přestože se sám podílel na scénáří a do filmu dost mluvil. (Pierre)
  • Během natáčení jedné scény zabilo auto diváka. Příčinou byla patrně technická závada. Scéna byla z filmu vystřižena. (chleba24)
  • Pří jízdě Cruchota (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) před zjevením létajícího talíře je zpětné vnitřní zrcátko orientováno na špatnou stranu, tedy na stranu spolujezdce. (frolish01)

Reklama

Reklama