Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

No vida … a hned je nad slunce jasné, co bezúhonnému, zapálenému strážci zákona chybělo ke štěstí: Oddaná a milující žena - ne jen tak ledajaká, ale žena s velkým "Ž". Neboť jen po jejím boku může plně rozvinout své všestranné schopnosti, náležitě vyniknout … a stát se středem celého četnického vesmíru. ()

topi 

všechny recenze uživatele

"Já jsem Josefa." "Já jsem Ludovík." "Já jsem Josefa." " Já jsem Ludovík." " A já jsem Gerber!!" Pro mě je Četník se žení nejzdařilejším a nejlepším dílem z celé série! Každý díl má svoje, ale co se děje tady, to je záplava gagů a dokonalá zábava, ve které Funes dokazuje, že je králem francouzské komedie. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z doterajších dielov to je najlepší a najzábavnejší film, ktorý si aj po rokoch zaslúži aj štvrtú hviezdičku. Má jednoznačne najprepracovanejší scenár v ktorom všetky tie epizódky do seba perfektne zapadajú. Veľkým plusom bolo angažovanie Claude Gensac. Akonáhle sa dej točí okolo ženy, tak je to hneď väčšia sranda a vtipy ohľadom pobláznených chlapov sú vtipnejšie ako tie obohraté o policajtoch. Chémia medzi nimi Claude a Funesom je naviac fenomenálna a iskrilo by to medzi nimi aj bez tých vtipných efektov. Takisto ma bavilo súperenie Funesa a Galabru o post šéfa a podlizovanie podriadených jednému alebo druhému z nich. No a nakoniec nás čaká skvelá naháňačka s niekoľkými pôsobivými kúskami. Škoda, že po tomto diely zo série zmizla nádherná Geneviève Grad ako Funesova dcéra. Spolu s Claude si Funesa fakt vtipne podávali a držali ho pod papučou. Tento diel sa musí páčiť každému fanúšikovi FR komédií. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak četník Cruchot se nám zamiloval, až se z něho bude kouřit. Oproti New Yorku se zde dočkáme mírného okysličení, ale na jedničku to pořád nemá. Nicméně mne bavilo sledovat, kterak se četníkovi zapalují lýtka a ten jeho tanec byl prostě cool. Nezapomenutelnou se v mých očích stávají i ty testy na štábního rotmistra. Bohužel se zde budeme muset rozloučit jednou provždy s Nicole, což je taková kaňka na tomto jinak vydařeném díle. 70% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vdova po veliteli četnictva Josefa Lefrancoisová se vydává na stanici ve Saint Tropéz, aby se svými problémy svěřila místním četníkům. Mezi ní a Cruchotem (Luis de Funes) ale přeskakuje jiskra, a začíná milostný románek. Josefa také tlačí na Cruchota, aby si udělal zkoušky na štábního rotmistra, a konečně povýšil - což se ale nelíbí současnému rotmistrovi Gerberovi... Z četnické minisérie patří tento díl (stejně jako New York) k těm slabším - což ale znamená, že je to pořád nadprůměrně zábavná komedie (v porovnání ale s prvním - nebo posledními dvěma díly ale pokulhává). Filmu samozřejmě vévodí Luis de Funés (hlavně samotná scéna zkoušek na štábního rotmistra je dokonalá - a mám pocit, že si z ní v jedné scénce vzal příklad i Mr. Bean), stejně tak musím pochválit žárlivého Michela Galabru a paní vdovu Claude Gensac... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že na sebe Louis de Funès (Cruchot) díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. V roce 1968, při premiéře tohoto dílu, způsobil skandál. Po promítání totiž v první řadě, kde seděl vedle manželů Funèsových, vstal a ironicky křičel: „Podvedl jsem své publikum, neobjevil jsem se na plátně! Omlouvám se divákům!" Poté zcela šokovaní Funèsovi odešli. (Lynette)
  • Cruchot (Louis de Funès) si před písemným testem nastaví časovač na 60 minut. Po chvíli následuje záběr, ve kterém vidíme, že na časovači již uběhlo 25 minut a v dalším záběru zas vidíme, že uběhlo 10 minut. Ve skutečnosti to je ale nesmysl, protože časovač odpočítává, takže tyto dva záběry měly být obráceně. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur)

Reklama

Reklama