Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip prestáva byť vtipom. Žandár je však v tomto výnimkou a táto časť patrí všeobecne k najobľúbenejším. Legendárne vlezdoprdelectvo Funesa v spojení s nesmrteľnými grimasami a neazbudnuteľnou scénou chytania vodičov tým, že blokujem premávku. Klasika, ktorá situačne, charakterovo a hláškovo sa stala právom legendou. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

No to se podívejme, tak on ten četník Cruchot má i srdce, které v tomto případě nezasáhl Amorův šíp, ale takový zvláštní zásah blesku, což v tomto případě vypadalo velmi vtipně. A já jsem si o něm vždycky myslela, že on je taková mašina na vydávání rozkazů a příkazů. Tenhle díl s oženěním Cruchota je hodně povedený a zábavný. Půvabná a dokonalá je scéna, kdy Cruchot přijde k Josefě na čaj. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Cruchot je zpět a tentokrát těžce zamilován. Jeho vyvolenou je šarmantní paní plukovníková, která dovede svého ctitele nabít nejen touhou (a statickou elektřinou), ale i ambicemi na povýšení. Ani po zásahu šípem amorovým však Cruchot nepřestává být svědomitým strážcem zákona a neúnavným protivníkem všem individuím s nekalými úmysly. „Tady Cherubín, tady Cherubín, volám Kuřátko!“ ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od dost odfláknutého a tupého druhého dílu má "trojka" opět čím pobavit. Dobře vystavěný (když vezmeme v úvahu, že už je to třetí díl) děj pobaví rozhodně víc, než trapné snahy o humor tam, kde není. V tomto případě nejde ani tak o děj, ale o zpracovaný scénář, což třetí díl využil. Pravda: není to mistrovské dílo, ovšem na pobavení to i dnes dostačuje. Bohužel tvůrci se hnali do dalších pokračování a není divu, že přišel pokles formy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

Reklama

Reklama