Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

malylada 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování servíruje kadenci scének v mnohonásobné míře a za mě je to doposud nejlepší díl. Zápletka schrlí jednu scénku za druhou v neskutečném tempu. Zvláště ta ve škole je opravdu neskutečná a mám pocit, že epizoda Mr. Beana čerpala právě z četníků. De Funesovi tentokrát stíhají úplně všichni a kaskaderské kousky jsou taková třešnička.......9/10 ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Celkom schopné pokračovanie, kde nie je núdza o vtipné situácie, ale sú trochu pod štandardom funésoviek. Výborné sú automobilové naháňačky, kde sa až zastavuje dych aj rozum, kaskadéri, stroje a figuríny si to museli užiť. Okrem akcie sa je na čo pozerať, krásna žandárova dcéra tu má významnú úlohu, hlavne vo vzťahu k nádejnej neveste. Silné tri hviezdy. ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Když Cruchot v honičce potkal krásnou Jozefu kterou hrála Claude Gensac a naskočila mezi nimi hned jiskra nemohlo to dopadnout špatně:-)))) Tenhle film je prostě četnická klasika. Dočkáme se v ní dokonce Cruchota generálem, což se nám v žádném jiném díle nepoštěstí. Škoda že si toho velení nakonec moc neužije ale aspoň si stihne dát čajíček s cukříčkem.:-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Když strážmistr Cruchot (Louis de Funes) pronásleduje únosce Josefy (Claude Gensac), narazí svým autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru však helmu nemá. (dyfur) Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) jede na začátku filmu v kabrioletu a provokuje záměrně pomalou jízdou, jede kolem plné čáry a ostatní řidiči se za ním vzorně vlečou. Pak přijde přerušovaná čára a řidiči začnou Cruchota předjíždět. Cruchot se raduje a křičí: „Teď ho chytneme!“ Jenže tu není žádný důvod k zastavení, protože předjíždějící řidiči se ničeho nedopustili. A Cruchot, přestože se raduje, že řidiče chytnou, nikam nevolá, aby zadržení zajistil. (pjotri)
  • Když se Cruchot (Louis de Funès) potápí, všimněte si jeho rukou. V různých záběrech na nich buď má nebo nemá potápěčské rukavice. (Ištván87)
  • Ve scéně, kdy se auto s Cruchotem (Louis de Funès) při pronásledování zloděje na konci filmu párkrát překlopí, je při prvním překlopení možné ve vozidle zahlédnout figurínu s modrou hlavou. (skinny9)

Reklama

Reklama