Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl četníků je ještě stále slušná komedie daného typu a známého charakteru všem, kdo mají rádi Funese a jeho komedie. Četníci cestují lodí na sraz četníků v New Yorku a tam by vše proběhlo bez obtíží, jenže Cruchotova nezbedná dcera si do New Yorku vyrazila jako černý pasažér a díky shodě okolností její cesty vedou k tatínkovi. Ten ale ví, že by z její cesty byly jen obtíže a tak dělá vše proto, aby na její přítomnost v USA nikdo nepřišel. Nutno přiznat, že mnohé vtípky slušně fungují a stále má film kvalitu i po tolika letech. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že Četník v Novém Yorku je nejlepší díl ze série Le Gendarme, pak je třeba říct, že „Your attitude is not just.“ Občas zaperlí strážmistr Cruchot, když během nanosekundy přejde z buzerace podřízených k rektálnímu alpinismu v pohoří pana rotmistra, ale jinak je tam spousta hluchých míst a nepříliš nápaditých gagů. Lodní lekce angličtiny budiž předčasným vrcholem celého snímku a mám za to, že závodčímu Fougasseovi by při ní slušela věta „My tailor is beautiful..“ ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ó, ten pán mluvit s kufr, to já nikdy nevidět! Na tuhle zaoceánskou výpravu se s četníky vydávám velice rád. O nic horší, než původní díl a jelikož Funés a Galabru prakticky neslezou z obrazovky, je to společně s třetím dílem, možná můj nejoblíbenější film z celé série. Je to především slepenec několika geniálních mikropříbehů a scén. Zábava začíná už na lodi a pak se spolehlivě přesune společně s hlavními hrdiny do New Yorku. Už zmíněné americké velkoměsto, by mi pohodlně stačilo na vysoké hodnocení, protože mám pro filmy z tohoto prostředí slabost. Ale pro jistotu je tady fůra opravdu mimořádně vtipných okamžiků (bloudění na lodi, angličtina, konference, taxikář, Cruchotovo blouznění, převlek za Číňana, psychoanalýza atd.). No prostě vynikající letní francouzská komedie, ale přesto oproti Saint Tropez pojatá trošku jinak. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Je mi to strašně líto, ale četník mi do Ameriky prostě nesedne. Tady se mi vyjímečně (co se týče série) líbila originální verze s titulky. Nic proti panovi Filipovskému nemám, odvedl vynikající práci, ale řekněme si to na rovinu, ostatní stáli za prd. Bylo zde pár hluchých míst, což hodnocení sráží ještě více k zemi. Škoda, tohle se nepovedlo. Prodprůměr. My flowers are beautiful. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V pořadí druhý četník stále drží vysoko nasazenou laťku prvním filmem, opravdu nechápu negativní ohlasy na tento film, komika L. De Funese je stále stejná, ale ukažte mi nějakého komika, který nemá svůj stále stejný modus operandi jak rozesmát svého diváka, Četník v New Yorku je velmi dobrou komedií, nezapomenutelné jsou zejména scény ze zaoceánské plavby... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že Louis de Funés na sebe díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. (Lynette)
  • Scény na zámořské lodi, kdy četníci cestují z Francie do USA, se točily za plného provozu. Cestujicí si mysleli, že představitelé četníků jsou celníci a filmovému štábu uvěřili až když jim Girault a spol. promítli Četníka ze Saint Tropez (1964). (fandalehy)

Reklama

Reklama