Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Mylouch 

všechny recenze uživatele

West side gendarmes. Nadčasové komediální výkony šestice četníků, scénář vytěžující místní zvláštnosti a pohrávající si s francouzskou tradicí, vypravěčský talent Jeana Giraulta a ♫ výborná Lefevreova hudba, podporující dějový spád, dělají z četnické dvojky dodnes slušnou podívanou především pro mladší diváky. Mezinárodní provedení Auld lang syne je maličkostí, která potěší ()

anli 

všechny recenze uživatele

Druhy film cetnicke serie,tentokrat v USA.Spousta novych vtipu,zalozenych na rozdilnosti obou kultur.Scenar slusny a vtipny,herci stale skveli,celkove vyzneni jde trochu dolu oproti prvnimu filmu.Je to logicke,protoze uz nas Funes neprekvapi svymi grimasy,uz to totiz cekame-a to je obecny problem pokracovani.Takze davam jasne newyorskych 70%. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Dobré pokračování četníků ze Saint Tropez, kteří jsou vybráni za odměnu, aby reprezentovali Francii na mezinárodním sjezdu četníků v New Yorku. Takže zase vládne ďiblík Louis de Funes v roli vrchního strážmistra Cruchota se stejně dobrou pěticí jeho kolegů nahrávačů: velitel Gerber (Michel Galabru), Tricard (Guy Grosso), Merlot (Christian Marin), Berlicot (Michel Modo) a nešťastník Fougasse (Jean Lefebvre), který místo New Yorku polehává po doktorech. Samozřejmě nemohla chybět Cruchotova dcera Nicole (Geneviéve Grad), která způsobuje svým lehkovážným chováním tatínkovi další a další problémy, když se bez víza a pasu a jako černý pasažér dostane také do New Yorku. Naštěstí ji tatínek najde a tím pádem nastavá nejveselejší část, když ji nejdříve musí dostat z místa, kde přebívá a následně dostat do letadla. Jinak četníci mají působit zastaralým způsobem ve srovnání s "novým" světem, ale jejich metody ať už jsou zastaralé, bývají někdy velmi účinné. Vtipně se Girault trefuje do jazykové bariéry i¨s potřebnou lekcí angličtiny od Cruchota, do stravovacích návyků Američanů, ale především do jejich zdravotnictví a léčebných postupů. Roztomile ztřešťená komedie. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Všemi zatracovaný druhý díl se mi líbil o fous víc jak jednička. Četníci se vydávají do New Yorku na sjezd a tajně s nimi cestuji i Cruchotova dcera. Ta způsobí zmatky, když získá slávu jako osiřelá francouzská dívka a zamiluje se do ní italský četník. Příběh ještě řídší než v prvním díle, ale jednotlivé scénky jsou vypilované k dokonalosti. U psychoanalýzy, lekce angličtiny nebo scén s černošským taxikářem jsem řval smíchy, navíc jsem si prvně všiml že taneční scéna je vlastně parodie na West Side Story. A ještě postřeh - málokterý americký film tak krásně ukazuje New York jako tenhle francouzský kousek. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Naposledy som videl CETNIKA ZE SAINT TROPEZ (1964), CETNIK A MIMOZEMSTANE (1979) a CETNIK VE VYSLUZBE (1970) a neviem cim to bolo, ale tato cast aj napriek tomu, ze je druha v poradi sa mi zdala byt najslabsia. V niektorich chvilach sa mi zdal byt humor az prilis nasilu vsunuty a nedokazal niektore sceny zachranit ani samotny Funes. Napriklad nepacil sa mi ten tanec, ktory mi pripominal muzikal WEST SIDE STORY (1961) a potom ten zaverecny chaos, ako dostat dceru naspät do Francuzska sa mi tiez zdal byt prilis chaoticky a nebol ani humorny, ale na druhej strane je tam samozrejme aj par dobrych scen - ucenie anglictiny, alebo Funesove halucinacie, takze u mna tak na 3 *. Cakal som trosku viac... 05.12.2010 ________ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Guy Grosso - (Tricard) +++ Michel Modo - (Berlicot) +++ Alan Scott - (Frank) +++ Hudba: Raymond Lefevre, Paul Mauriat +++ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • Pri nácviku poplachu a následnom nástupe má Cruchot (Louis de Funès) správne oblečenú záchrannú vestu, no v ďalšom zábere, keď sa rozpráva s Fougasseom (Jean Lefebvre) je vidieť, ako má záchrannú vestu oblečenú nesprávne, zaviazanú zvrchu cez ruky. (Van_der_Ovec)
  • Jeanu Lefebvreovi, představiteli četníka Luciena Fougasse, vadilo, že Louis de Funés na sebe díl od dílu strhával stále větší pozornost a natočené scény ostatních herců často mizely ve střižně. (Lynette)

Reklama

Reklama