Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, kde se koná mezinárodní policejní konference. Cruchotova dcera se sem dostane jako černý pasažér, tady se proti vůli svého otce seznámí s pohledným italským důstojníkem. Když to Cruchot zjistí, začne jí hledat, přitom se zaplete i s místními pouličními gangy... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (270)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. V druhém dobrodružství odjíždí četníci ze Saint Tropez na policejní sjezd do New Yorku. Dcera Nicole se i přes zákaz vydá načerno do New Yorku také a protože nikdo nevěří Cruchotovi, že ji vidí, mají ho za blázna a díky pozdější snaze skrýt ji, zažijeme spoustu neuvěřitelných situací a převlekových scén.. A na záver dodám, že tohle NENÍ nejslabší Četník ani náhodou.. 75%. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Spolu s Mimozemšťany nejslabší z cyklu komedií o četníkovi ze Saint Tropez; filmu ublížily dle mého názoru dvě skutečnosti: Jean Lefebvre nebyl uvolněn svým divadlem na filmování do USA, a tak se musel narychlo měnit scénář. Fougasse prostě na lodi onemocněl a po celou dobu pobytu v New Yorku byl hospitalizován - všechny jeho scény se natáčely ve Francii. Mnohé gagy byly zřejmě šity horkou jehlou a na kvalitě se to projevilo. Druhým důvodem je právě snaha Giraulta přizpůsobit se vkusu amerického diváka, aby se film dobře prodal i v zámoří. Objevuje se řada komediálních situací typických pro hollywoodskou produkci; velmi podivně působí scéna, která jako by vypadla z filmu West Side Story - honička o maso na hřišti s Portorikánci; pokus o parodii na americkou mánii po psychoanalýze vyzněla také naprosto hluše, byť byla prožívána v Cruchoutově snu. Scénu s jeptiškou pokládám za zcela zbytečnou a byla natočena asi jen proto, že její představitelka byla účastnicí filmařského zájezdu. Závěr se "ztracenými kufry" je dost trapný. Naštěstí další tři díly série se vyvedly mnohem lépe. Tři hvězdičky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co dokáže Talián, to dokáže Francouz taky." Neumím americky tak dobře, abych se dokázal pořádně zasmát četníkům při jejich lingvistických kouscích. A o ty tady šlo hlavně, protože tito vyhlášení francouzští trotlové si toho pro svůj americký pobyt mnoho vtipného nepřipravili. Nicméně opakovaný vtip ("Sem se mi dívejte!") je stále ještě slušným vtipem, četníkovská pískací hudba mě opět potěšila, dcerunka Nicole opět zajímavě zapěla a alespoň bloudění po lodi a Cruchotovo slaňování mrakodrapu provedlo originální útok na mou bránici. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Ó, ten pán mluvit s kufr, to já nikdy nevidět! Na tuhle zaoceánskou výpravu se s četníky vydávám velice rád. O nic horší, než původní díl a jelikož Funés a Galabru prakticky neslezou z obrazovky, je to společně s třetím dílem, možná můj nejoblíbenější film z celé série. Je to především slepenec několika geniálních mikropříbehů a scén. Zábava začíná už na lodi a pak se spolehlivě přesune společně s hlavními hrdiny do New Yorku. Už zmíněné americké velkoměsto, by mi pohodlně stačilo na vysoké hodnocení, protože mám pro filmy z tohoto prostředí slabost. Ale pro jistotu je tady fůra opravdu mimořádně vtipných okamžiků (bloudění na lodi, angličtina, konference, taxikář, Cruchotovo blouznění, převlek za Číňana, psychoanalýza atd.). No prostě vynikající letní francouzská komedie, ale přesto oproti Saint Tropez pojatá trošku jinak. ()

topi 

všechny recenze uživatele

" Ten pán mluvit s kufrem, to být moc divné, to já ještě neviděla. Tady nou letiště, tady les! Bbbbbb blood! Krev! Hrob! Áááááááááá!!! To být zas vy! Mě nezavírat do kufru!! " Černošskej newyorkskej taxikář byl největší satan z celýho filmu!! Jinak samo, že i druhý díl Četníků je tím nejlepším, co francouzská komedie zplodila. Tolik scének, hlášek a absurdností je k nevydechnutí! Královská zábava! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (19)

  • V 56. minutě stojí vedle obchodu červené a bílé auto. V následujícím záběru červené auto zmizí. (frolish01)
  • Na zahájení četnického kongresu v New Yorku lze na tablu s vlajkami zúčastněných zemí vidět v pravém horním rohu vlajku Československa. (Nocturno culto)
  • Úvod filmu na natáčal v Saint Tropez, nalodenie v prístavnom meste Le Havre a zvyšok snímky sa nakrúcal v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama