Reklama

Reklama

Butcher Boys

  • Kanada Butcher Boys (více)
Trailer

Recenze (16)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

From the creator of The Texas Chainsaw Massacre, stojí na plakátě. No, pravda se má tak, že Kim Henkel napsal (společně s Tobem Hooperem) scénář ke kultovnímu prvnímu dílu TCM série (1974) a poté osobně režíroval nejhorší TCM vůbec (1994 - The Return of The Texas Chainsaw Massacre). No a teď napsal scénář Butcher Boys. Vzhledem k tomu, že se zdráhám uvěřit, že tento film vůbec nějaký scénář měl, předvedl Henkel výkon porovnatelný spíše se svou prací z roku 1994 ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný Indie film pro TC-massacre fanoušky! Duane Graves, Justin Meeks nám servírují HODNĚ nízkorozpočtový film,což je celkem škoda, protože Butcher boys už od 5 Minuty nabere slušné tempo a nepoleví až do KONCE. Skupina záporákú/kanibalů byla na filmu to nejlepší a nechybí i slušná porce Gore,ale kazí to nepřehledný střih. Ve filmu je jedna hodně nepříjemná,nechutná scéna, ze které mi je nevolno ještě teď díky které si film zaslouží pozornost. 60% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Noo to byla slušná divočina!! Začíná to tak nějak tradičně tuctově. Partička mladejch, provokujících si začne s nabušenýma grázlíkama v nočním městě. Ti je začnou pronásledovat, dojde ke konfrontaci, která ale není žádná "přesdržka", ale docela brutální masakr některých z nich. Ostatní prchají, prchají a prchají ... a postupně umírají. Film pak sleduje útrapy dívek při souboji o svůj život s nepřáteli, kteří se vyjeví jako úplně něco jiného, než se zdáli býti ... :-) Začne naprostej WTF šílenej, zběsilej marast, kdy sem vůbec nechápal proč?? Co a jak, jestli nebo jinak a je to docela slušnej "mind-fuck" ... Ale mě se to líbilo dost hodně!! Takový netradičně zběsilý, bez klišoidního děje . Rozhodně to není pro běžnýho konzumního diváka, tomu to hlava nepobere ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na buranskou vyvražďovačku a ve své podstatě jsem jí i dostal. Scénář od tvůrce TCM by leccos sliboval, jenže... nejsme v sedmdesátých letech minulého století, a to, co by v té době bylo slušnou hororovou zábavou, je nyní vykastrovanou nudou. Začátek se ještě rozjede slušně a poměrně rychle, ale jakmile nastoupí honěná (myslim honěnou, né honěnou) v tmavých uličkách velkoměsta, jde to paradoxně do hajzlu. Teenageři jsou retardovaní sebevrazi, záporáci neschopní a celkem k smíchu (čuchám, čuchám člověčinu), nechybí ani pomatený děda s bouchačkou či společná večeře u jednoho stolu. Celá tahle "sranda" vrcholí absurdní střílečkou v ulicích města, kde možná pochopíte, jakou bžundu z nás měli tvůrci po celou tu dobu. Jako náhrada za počítání oveček by měl Boneboys však zabrat stoprocentně. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní snímku je nevyhnutné predstaviť si úškrn na Henkelovej tvári, ako si robí prdel. Bez toho je to nefunkčné. Ja som si ten úškrn prisvojila, svojím spôsobom privlastnila a mierne vynásobila.. Hlboké "myslenie" tu patrí do smetia. OK-mela. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Štvorica otravných mlaďasov naštve v Texase domácich psychopatov, ktorí ich začnú prenasledovať. Netrvá dlho a ukáže sa, že ide dokonca o kanibalov a stretnutie s nimi prežije málokto. Dôrazne (a miestami až silene) sa odvolávajúc na "The Texas Chainsaw Massacre" sú "Butcher Boys" síce vcelku snaživým, ale obyčajne prvoplánovým počinom. Je to štýlovo temné, drsné, napínavé a miestami fakt slušne vygradované, no oproti mnohým TCM sequelom či podobne ladeným kúskom to nevyniká a neponúka nič, z čoho by som bol nadšením bez seba. Čo však samozrejme neznamená, že by sa mi to nepáčilo; skôr naopak a navyše to malo fakt kvalitnú „final girl“. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Naštvat bandu psychopatů, kteří už na první pohled působí jako retardi se nevyplácí. Butcher Boys je toho důkazem a zpracování psychopatů nebo spíše jejich herecký výkon byl velmi solidní. Každá postava je jiná, přesto je láká stejná věc a to pořádně se nadlábnout, užít si trošku bolesti a mučení. Od začátku se něco děje, nemusíme čekat do poloviny na rozjezd, což chválím. Dalo by se toho spoustu vytknout, ale jednou za čas si divák musí užít i nízkorozpočtové béčkové horory. Já mám ten den dnes, tak budu s hodnocením mírnější, protože jsem se od začátku do konce bavil .. 7/10 = 72% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová naháněčka od začátku do konce, ze které si přes noc nepamatuju skoro nic. Thrillerová stránka ještě jakš tak funguje, gore ujde, ale kanibalistická složka a samotní záporáci byli spíše k smíchu. Není to nijak dlouhé, takže se na to podívat dá, ale spíš jen jako krizovka. 49% ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a šla bych až na odpad! Zachránila to jen úvodní 20ti minutovka, která ještě měla nějaký náznak atmosféry, protože pak už to byla totální slátanina, hovadina navíc příšerně zahraná a s až otravnou hudbou. Titulky snad ani nebyly potřeba protože se text celého filmu omezil jen na několik oplzlých nadávek. A poslední čtvrthodinka už pro mě byla jen jeden velký WTF moment. Sorry ale pro mě bylo utrpení sledovat takovou sra*ku, málem jsem to ani nedokoukala.... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Môj prvý film v pôvodnom znení bez tituliek, v tomto prípade titulky ani nechýbali pretože pointu zvládne hádam každý. "Mäsiarsky" chlapci to tu rozbalili docela slušne, pár nápadov na zabitie tu bolo, takže v podstate ok. To, že sa tu spomína mierna podobnosť s Texasským masakrom docela chápem, pretože ten "obedový" stôl to trošku pripomínal. Niektoré scény mierne pobavili (slečna pri stole s otvoreným mozgom) a suma sumárum, nenudil som sa ,no od väčšieho hodnotenia film zabíja herecký amatérizmus hlavne teda štyroch mladých hrdinov. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle vážně nemám co říct. Hrozná sračka která se tváří umělecky jen protože se snaží odkazovat na dílo Jonathana Swifta. Neskutečně tupý postavy i děj. Záporáci co je vždycky vyčichaj a dojdou je i když oni utíkaj je taky oscarovej nápad. Odpad bez milosti. ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Příšerně zahraný, ozvučený, natočený a napsaný, nízkorozpočtový nonsens. Snaha o další Texaský masakr je tam očividná, ale tvůrci bohužel zapomněli na budování atmosféry. S každou uplynulou minutou je film bizarnější a divák zjišťuje, proč je v žánru uvedena i komedie. Na to, že se tam od prvních pěti minut až do konce pořád něco děje, je to asi tak hodinu ukrutná nuda. Každopádně na konci jsem už jen nevěřícně kroutil hlavou a nebo se tu a tam prohýbal smíchy. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Má to extrémně moc klišé, které všichni známe. Tady Kim Henkel bohužel hodně zklamal. A ne jenom on. Někteří herci byli fakt strašní a střih je do očí bijící. Čekal jsem, ačkoli se mnou skoro nikdo nebude souhlasit, že když scénář píše Henkel bude to mít nějakou atmosféru, což mělo bohužel jenom na začátku kde to vypadalo, že se něco bude dít. Upřímně, konec byl úplně dojebanej a nejspíš se snažil napodobit druhej díl texaskýho masakru, bohužel neúspěšně. Pozitiva na tomhle filmu jsou kamera a zvuk. To je asi tak všechno. Jako horor to působilo jen zřídka. Na konci jsem si myslel že sleduju nějaký magory z psychiatrický léčebny v Bohnicích. Už si ani nepamatuju, jak to skončilo ( a to jsem se na to koukal někdy před 20 hodinami), takže asi žádná hitparáda to nebyla. Málem jsem u toho usnul a musel jsem se fakt snažit, abych zůstal vzhůru. ()

Reklama

Reklama