Reklama

Reklama

Lovec hlav

  • Česko Likvidátor (více)
TV spot 2

Obsahy(1)

Stopař je nájemný žoldák, tzv. Lovec hlav, který za peníze likviduje zločince, na něž policie nestačí. Po splnění úkolu vždy jen oznámí: „Vymalováno, uklizeno.“ Svým způsobem stojí na straně zákona, avšak policie dává od něho a od jeho metod ruce pryč. Nyní stojí Lovec před mimořádně těžkým úkolem – má vypátrat a zlikvidovat nepolapitelného zločince Francie, zvaného Jestřáb, který při svých loupežích vraždí svědky i ty, jež při svých zločinech využívá. Najde bezprizorního mladíka, přemluví ho k přepadení klenotnictví a pak zastřelí všechny svědky. Policie nezná Jestřábovu totožnost a její poslední nadějí je Lovec hlav. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (207)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul tu je za takového suveréna, že by to mohlo i nudit. To by to ovšem nesměl být Jean-Paul, který, v jinak drsném příběhu, půdu pod nohama zkrátka neztrací. Ani v navýsost povedené přestřelce, odehrávající se v zapadlém opuštěném stavení, jejíž spomalovačky mi daly vzpomenout na starého dobrého Sama. Velké plus pro Bruno Cremera, jehož oči mě opravdu přesvědčily o tom, že by mi hlavou tu kulku zkrátka prohnal. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne dobra a drsna kriminalka, jejiz nejvetsi plus je docela svizne odsejpajici a zajimavej dej a Belmondo, kterej tu je za vetsiho drsnaka nez obvykle a nema problem nekoho prejet autem nebo sundat brokovnici a i na tu hlasku si cas najde. No a nejvetsi minus je misty dost divnej strih a celkova zmatenost snimku. Jenom zbejva dodat, ze Cremer je paradni zaporak. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Kam sa hrabú dnešné pokusy o klasický akčný thriller. Belmondo je francúzsky Eastwood (alebo naopak?) a stret týchto dvoch v jednom filme by bol určite kedysi asi takým snom ako je napríklad sen dnešných nadšencov o obsadenie Stallonea a Schwarzeneggera do jedného snímku. Dvojitá zápletka dáva filmu neskutočné grády, stále sa niečo deje, dej je popretkávaný veľmi dobrými nápadmi a tie dve hodinky utečú rýchlejšie ako Belmondov beh za kamiónom. Každý pohyb kamery má svoj zmysel a skvelý hudobný motív dotvára tú správnu, ponurú atmosféru. A okrem iného si tu divák zgustne aj na veľmi nekompromisnej akcii s grandióznym, napínavým finále. Veliká spokojnosť. 85%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Musel jste střílet?" ,,Zabíjím všechny svědky.",,Polk." Příjemná kriminálka, místy docela syrová. Jestřáb se zbavuje svědků vskutku nekompromisně bez hnutí brvou. Chvílemi ztrácel film trochu tempo, ale v závěru ho rychle nabral. Mrtvol požehnaně a závěr potěšil. Vynikající hudba a v dabingu překvapivě ani Tříska ani Krampol, ale Moravec...taky dobrý. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Klasický francouzský kriminální film ze sedmdesátých let dvacátého století. Nijak se výrazně nevymiká z průměru své doby. Tak nějak jsem se v ději trochu neorientoval a ani jsem pořádně nevěděl kdo je kdo. Měl jsem chvílema pocit, že film byl natočen z důvodu, aby byl splněn nějaký plán. Film je okrášlený několika hvězdami francouizského filmu, což mu v celkovém hodnocení přidává bodík. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si menši roli zahrála Belmondova sestra Muriel Belmondo, která se objevila celkem ve třech filmech, kde hrál její slavný bratr. Jedná se o snímky Lovec hlav (1976), Samotář (1987) a Neznámý v domě. (1992). (Georgex)
  • Ve chvíli, kdy Stopař (Jean-Paul Belmondo) pomůže vězňovi k útěku, schovávají se v cisterně s vínem. Když však cisternu opustí, jsou oba suší a čistí. (AllShallFall)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v holandskom meste Vlaardingen, francúzskych obciach Le Barcarès, Le Barcarès, Carrières sur seine a v Paríži. (dyfur)

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno