Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začiatku príbehu stojí "čerstvý" inžinier Peter a vysokoškoláčka Oľga. Majú sa radi, čakajú dieťa a chcú spolu žiť. Po svadbe sa však vynorí zvyčajný problém - mladí ľudia nemajú kde bývať. Zdá sa, že situáciu vyrieši podnájom, čoskoro sa však ukáže, že tento podnájom prináša viac starostí ako radosti. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

vox_populi 

všechny recenze uživatele

Vlado Durdík bol pán herec...v inscenácii rozohral celú škálu svojich hereckých kreácií a podmanivo spodobnil mladého muža, zúfalo túžiaceho po sebarealizácii a naplnení svojej túžby po autonómnom rodinnom živote. Retrospektívne spomína na svoj predchádzajúci vzťah a hľadá príčiny jeho neúspechu. Príbeh s otvoreným koncom... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mít se rádi samo o sobě nestačí. 1)  Snímek ukazuje problémy s podnájmem, ale vlastně nejde o něj. Mizerné bytové podmínky slouží jen jako katalyzátor vztahů ve dvojici. Novomanželé se prakticky neznají a jejich přístup k řešení těžkostí se liší. Neurčitý konec rovněž působí věrohodně._____ 2)  Na svou dobu a na televizní inscenaci sledujeme neobvykle svižný střih a tempo._____ 3)  Vše uvedené by se takhle mohlo odehrát i dnes._____ 4)  Nájemné 500 Kčs na měsíc (dnešních cca 6 000 Kč) bylo na svou dobu velmi vysoké, notabene jen za pokoj a kuchyň s tím, že nemohou používat volně koupelnu ani WC._____ 5)  33letý pěkný Vladimír Ďurdík ml. (Peter) byl sice na svou roli takových deset let přestárlý, ale působil příjemně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Vlado Durdík rieši prvé predmanželské a manželské problémy, a to hneď dvakrát, v prítomnosti aj v minulosti. Všetko v dobovom obale, ktorý nie je príliš zaujímavý. ()

Reklama

Reklama