Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem pomalu ztrácela naději o kvalitě tohoto filmu, ale Stephena Merchanta mám upřímně ráda a i když tam měl jen pár štěků, tak jsem to vydržela nejspíš i kvůli němu dokoukat a pak si uvědomila, že to nebylo vůbec špatné. Těch trapných situací tam nebylo málo a ty dokonce slušně pobavily. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

Reklama

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem asi desetkrát zkusil přepsat větu "Je to fekální, zhovadilá a nekonečně nudná sračka." až jsem to vzdal. Přiznávám, nejsem zrovna člověk co vyhledává romanťáky, ale jakožto druhá polovička celku který tvoříme s mojí přítelkyní pro mě nejsou zas až tak neznámým polem. A budiž posvěcením mého dojmu to, že ani ona nebyla tuhle zoufanost schopná dokoukat. Mno.. podívejme se do střev tohoto obsahu střev blíže. Nudné postavy, zoufale nudně zahrané. Veškeré rádoby vtipy absolutbě nevtiné, prokládáné nejubožejším fekálním hunorem pro těžce dementní. Bývá pravidlem, že když není nějaký extra objevný nápad, je špatný rejža a herci to neutáhnou, šoupnou tam kočky a frajery poslední záchrany, ať se maj oba tábory populace na co koukat. Tenhle film je zcela výjimečný tím, že už ani tahle kotva nefunguje. Na konec takové malé shrnutí: nedá se to poslouchat (protože lepší dialogy najdete na každé balené potravině), nedá se na co koukat (je skoro k neuvěřené, že ti lidé jsou herci), nedá se tomu zasmát ("šukat, dělat, honit" těm co tato slova právě roztřásla bránici k nezastavení se odebéří prosím s mou omluvou k projekci), není na koho koukat (polonahé ženštiny mají díky atmosféře sexepíl zvadlé bramborové natě, a děvčata u filmu neudrží ani Simon Baker, který tu hraje slušně zfetovalého hraboše (asi moč čichal produkty z té jeho miliardové piditovárny)), film má špatně určené kategorie "Komedie / Romantický", správně je "Sračka / Ultrasračka". ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodový film, a to som si podľa hodnotení myslel, že to bude úplná hlúposť. Romantické komédie v dnešnej dobe už zďaleka nie sú tým čím bývali, no toto sa podľa mňa dosť vydarilo. Veľkú zásluhu má na tom hlavne opäť raz výborný britský humor, aj keď občas až príliš vulgárny (Dan Mazer si proste nedal pokoja a malo to podobný dialógový náboj ako jeho Bruno). Ale ja osobne som sa dosť bavil, najmä tie dialógy stáli za to, no a šarády (Hádaj na čo myslím?) ani nevravím :D Čo sa týka deju, ten nebol vlastne ničím výnimočný, aj keď malo to aj kopu skvelých nápadov, no ten koniec bol strašne trápny - dokonca by som povedal, že najväčšie mínus filmu. Nevadí, pre mňa aj tak milé prekvapenie, s dobrým humorom a opäť nesmierne zvodnou Rose Byrne. Takže napriek slabému deju dávam nadpriemer... ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Nat se potká s Joshem a je z toho láska jak trám, načež do toho ti dva po sedmi měsících známosti praští. A pak tak nějak... Josh už není ten super muž, ale trapný chlápek, za kterého se Nat vlastně stydí. Nat už není ta vysněná žena, do které je Josh blázen... A navíc se vrátí Joshova bývalá přítelkyně Chloe a Nat má v práci až nechutně sexy nového klienta Guye. Příběh zamilovanosti a následného vystřízlivění, kdo by to neznal, tady si neberou servítky a vlastně jsou tam i dost vtipné momenty, ale jako komedii bych to úplně neviděla. Každopádně good a spokojenost (sic mě možná malinko zklamal úplný koneček). A Simon Baker je prostě boží... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)
  • Ve filmu se nachází mezititulková scéna. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno