Reklama

Reklama

VOD (1)

S.H.I.E.L.D. truchlí nad ztrátou svých členů. (Disney+)

Recenze (5)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty opakování stejných scén z jiného pohledu bylo docela otravné, ale celkově mi Agenti docela chyběli, takže jsem se těšil. A ačkoliv není pravda, že by se nic extra nedělo, tentokrát mě to úplně nestrhlo. Spíš mě zajímá, co bude s Aidou. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deals with Our Devils je opět velice dobrá epizoda, která mě celou dobu bavila. Nápad, že jednotlivé scény vidíme dvakrát, vždycky z pohledu normálního světa a následně z dimenze, ve které jsou zaseknutí Coulson, Fitz a Robbie, mi přišel opravdu fajn, navíc celá tahle linka je velice napínavá. Užil jsem si i Macka jakožto Ghost Ridera, Aida taky pomaličku začíná dostávat prostor. Jediný, kdo mi pořád nesedí, je Eli Morrow, ze kterého se stává taková podivná verze Molecule Mana a prostě působí zvláštně. Díl celkový ovšem super. Hodnocení: 78% ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konečně se stalo očekávané, Aida se utrhne konečně ze řetězu a jsem moc rád, že Mack není Ghost Rider a doufám, že se z toho strýca nevyklube Molecule man. Jinak celkem svěží návrat, je jasné, že kvůli dimenzím se muselo počkat na premieru Doctora Strange. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama