foto

David Anders

  • nar. 11.3.1981 (36 let)
    Grants Pass, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Anders začal hrať ako malý chlapec v školských predstaveniach v jeho rodnom južnom Oregone, ale hneď na to sa stal členom atletického klubu, ktorému zostal verný až do svojich vysokoškolských čias. Bol prijatý na Americkú akadémiu dramatických umení v Pasadene, avšak rozhodol sa radšej hneď začať s podnikaním. O týždeň a o 800 míľ ďalej, sa usadzuje v Los Angeles.

Na divadelnom javisku hral hlavnú rolu v celosvetovej premiére: The Musical. Takisto sa objavil v hre The Diary of Anne Frank, ktorá získala cenu za najlepšie zborové predstavenie na udeľovaní cien Backstage West Garland Awards.

Avšak David sa neuspokojil len s rýchlym úspechom, ktorý mu priniesli niektoré seriálové úlohy a preto sa po nakrútení filmu THE SOURCE a seriáli SO LITTLE TIME vracia ako pán Sark v úspešnom špionážnom seriáli ALIAS.

V jeho voľnom čase David vyučuje na letných tenisových kurzoch v Los Angeles. Keď nieje na kurtoch, tak ho pravdepodobne nájdeme na golfových ihriskách. Hráva golf tak často ako môže, vrátane účasti na podujatiach celebrít Pro-Am či charitatívnych akciách po celej krajine.

Rastislav "Blackberry" N

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unknown Son, The
2011 Archetype
Služka a princezna
2009 Děti kukuřice (TV film)
Revenant
2007 ELI
2006 Left in Darkness
2005 Circadian Rhythm

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Conspiracy Weary (S03E11)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Twenty-Sided, Die (S03E09)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (10)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Deals with Our Devils (S04E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Other Shoe (S06E03)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
The Hurt Stalker (S02E08)
Abra Cadaver (S02E07)
další epizody (21)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Birth (S05E08)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Kansas (S03E20)
Hon na čarodějnici (S03E13)
Upíří deníky (TV seriál)
500 Years of Solitude (S05E11)
2013 Arrow (TV seriál)
Zrada (S01E13)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Záchrana Henryho (S03E09)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
Ve jménu bratra (S02E12)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Doktor (S02E05)
Hranice (S02E02)
Zlomená kletba (S02E01)
další epizody (6)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pasáček (S01E06)
Padá sníh (S01E03)
Upíří deníky (TV seriál)
The Sun Also Rises (S02E21)
Know Thy Enemy (S02E17)
The Dinner Party (S02E15)
další epizody (6)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Return (S02E01)
Founder's Day (S01E22)
Isobel (S01E21)
další epizody (6)
Hrdinové (TV seriál)
Prošel / Neprošel (S04E16)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S08E09)
Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S08E08)
Day 8: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S08E07)
další epizody (6)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Morální zodpovědnost (S01E02)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Světlo zmírá (S03E06)
Andělé a zrůdy (S03E05)
Jsem Smrt, ničitel světů (S03E04)
další epizody (4)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
další epizody (10)
2006 Deadwood (TV seriál)
Vedoucí postavení (S03E11)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
2001 Alias (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)

TV pořady

2002 Player$ (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace